home to blog Masini la promotie?

Masini la promotie?

Ieri in afara de un Duster alb pe care era scris politia si avea numere rosii, existau masinile astea la armata, jandarmerie si altele. Ele aveau numar de inmatriculare …

Adica fara numar de inmatriculare. Si acum ma intreb, asta e masina de showroom si a venit la parada si atat? Sau asta e masina de showroom a armatei? Sau armata a cumparat masinile ieri seara sau cu cateva ore inainte si n-au apucat sa le inmatriculeze?

11 thoughts on “Masini la promotie?

 1. acolo scrie “Reclama” pura :))
  Adica eu zic ca noah, Dacia firma romaneasca, militarii nu aveau masini, dacia a zis ok va dau eu masini asa timp de 24 de ore da lasati numaru Duster si asa sia mai facut reclama…

 2. Nu m-am priceput sa iti trimit email 🙁 dar sper sa nu deranjez cu cererea mea aici
  Ce folosesti ca sa pui toate pozele asa pe site, adica ma gandesc ca le micsorezi pe toate o data si le asezi in astfel de mod.

  Daca ai chef, timp 🙂 poate imi spui si mie “secretul”.

  O zi buna!

 3. Eu cred ca imprumutasera masinile de la vreun showroom, sa fie mai “nationalisti”. In afara de bunul simt, cine dracu’ ii oprea pe aia in parada pentru ca nu au numere de inmatriculare? Incalcam putin legea, ca doar o data facem parada pe an, nu? :))

 4. N-ai inteles nimic.. Tu nu realizezi ce infricosatoare sunt dusterele cu barcile alea de cauciuc dupa ele? Fac parte din noile arme de lupta secrete ale armatei romane!

 5. mie imi par categoric imprumutate de la showroom 🙂 bine ca i-au ajutat asta de la Dacia ca altfel trebuiau sa merga tot cu Aro-urile alea vechi care s-ar fi oprit pe drum si “tragatorii” din barca ar fi trebuit sa sara la “impins” masina 😛

 6. Tu cauti subiect de discutie, nu? Inmatricularea masinilor este obligatorie numai in conditiile in care acele masini circula pe drumuri deschise circulatiei publice. In exact acel moment segmentul de drum respectiv era inchis pentru prostime deci dpdv legal puteau sa puna numere cu jos basescu sau piticu vezi-ti de treaba si erau perfect legali! Acum serios, masinile alea sigur au numere de inmatriculare ca nu le-au adus pe platforma. Probabil au pus ceva demonstrativ, special pentru defilare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.