home to blog Marmota nu mai împachetează ciocolata

Marmota nu mai împachetează ciocolata

Evolutie tehnologica se cheama. Avem un plastic acum in loc de staniol. Economisim curent si aluminiu. Suntem pe calea cea buna, protejam natura.

Din pacate nu acelasi lucru il fac si politicienii nostrii. Au o poezie la care au repetat 4 ani de zile, acum vin sa ne-o transmita si o recita bine, cu intonatie si cu traire.  Culmea, prostii ii asculta, ii inteleg si invata si ei poezia lor.

Drept urmare avem batai pe teme electorale, mitinguri electorale ad hoc, timpi de antena si discutii. Cu ce ne alegem din toata treaba asta? Cu nimic, pentru ca nu vor face nimic, doar vorbe. Ce vom face la alegeri? Nimic, unii vor veni si vor zice ca vor vota cu cine vor, ceilalti ca vor da o palma clasei politice. De fapt se vor da cu capul de pereti. Pentru ca neprezentandu-te la vot lasi pe un altul sa aleaga in locul tau. Iar pentru asta nu vei mai avea voie sa injuri dupa aia ca de ce ai gropi pe strada iar cineva schimba bordurile.

Singura palma misto pe care o poate primi un politician e aia pe care a primit-o Gusa la Universitate.

6 thoughts on “Marmota nu mai împachetează ciocolata

 1. E un progres, dar ar trebui ca toti producatorii de ciocolata sa faca asta.
  Cat despre politicieni……niste minciosi care promit multe, dar nu fac nimic odata instalati in “tron”

 2. De ce este mai ecologic plasticul? Nu inteleg. Ai idee cati ani ii trebuie plasticului sa se degradeze? Eu stiam ca vre-o suta de ani, dar poate ma insel. Nu sustin nici ca aluminiul este mai ecologic, dar hartia se recicleaza mult mai usor :D.
  Spor si fiti verzi!
  Stresu

 3. Cum adica? Nu inteleg?
  Adica de la inceput ai vrut sa spui ca cei de la Milka nu mai sunt ecologici? Atunci asta inseamna ca politicienii sunt ecologici? Nu mai inteleg…
  Stresu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: