home to blog Mark as spam

Mark as spam

Eu nu ma prind, astia chiar cred ca felul asta de publicitate mai merge? Reusesc sa le masoare in clienti? Clientii sunt disperati dupa aceste pliante? Tu le iei din cutia postala? Te duci cu ele in mana in market sa cumperi porcariile de acolo? Ca n-am vazut pe nimeni facand asta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Mark as spam

 1. Aia care dau click aiurea pe casuta postala le mai citesc si unii-si iau teapa cumparand de la en-gros-uri porcarii :))

 2. Astfel de lucruri se intampla la fiecare bloc, in fiecare oras. Se cheltuiesc destui bani ma gandesc pe tiparirea revistelor si toata lumea le arunca la gunoi. Chiar castiga ceva din asta comerciantii?

 3. doar pentru ca nu le folosesti si nu stai 24/7 langa ele sa vezi cine nu inseamna ca vecinii tai nu le folosesc

  eu am destui vecini care le rasfoiesc foaie cu foaie mai ales cele de hipermarket-uri

 4. Şi eu am fost surprins de avalanşa de pliante promoţionale. Dar la un calcul simplu ai să observi că e mult mai ieftin să-ţi printezi pliantele şi să le distribui singurel decît să cheltui o mică avere cu reclamă pe radio-tv-ziar. Pînă acum era concurenţă, cel puţin între hypermarket-uri, cine apare mai des la teveu, de aceea cutiile poştale erau ceva mai aerisite. Dar acum, dacă eşti puţin mai atent la televizor, ai să înţelegi de ce s-a umplut scara de bloc cu maculatură. De la cel mai mic cizmar, zugrav, electrician, pînă la cele mai mari magazine îţi burduşesc cutia poştală.

 5. Eu iau tot timpul pliantele din cutia postala. Nu le arunc, le citesc. Daca ofertele sunt bune, chiar ma duc sa cumpar.
  Totusi, Pliantele Altex sau alea MARI ma enerveaza ca au putine produse dar puse MAAAARE pe foaie. De ce!?
  Mi-ar placea unele pliante sa aiba rubrici “just text”, unde sa scrie: sapun Fa 100g/2lei… stim cum arata un sapun Fa, un deodorant Adidas, o punga de orez, o sticla de ulei. LOL
  Apoi, pliantele de cacat sunt alea pe hartie lucioasa… DE CE!? Sunt mai fine cand curati cartofi pe ele, dupa ce le citesti?
  Daca as fi supermarket, pliantele mele ar fi pe hartie ieftina de ziar, nu prea colorate, scris si poze mai mici, MUUULTE produse descrise.

 6. In Olanda, inca de prin ’95, exista urmatorul text lipit pe multe casute postale “Nu primesc corespondenta neadresata”. Une exista acest text, nu se pun reclame.
  Nu mai gasesc acum site-ul, dar era pe undeva prin state posibilitatea de opt-out la reclame tiparite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.