home to blog Maria Grapini la Timisoara

Maria Grapini la Timisoara

Ma uit la filmul asta si ma sochez. Presupun ca Maria Grapini a vazut ceva evenimente la televizor, asa incat si-a sunat vreo doua, trei prietene si au iesit repede in parc, cu niste foi printate color (ca sa se duca cartusul) si au inceput sa agreseze oameni. Aveam asa, doua fete de la o ceva publicatie din Timisoara, care o filmeaza pe Grapini. Iar Maria Grapini  reactioneaza violent.

In viziunea unor oameni toti sunt de la B1, toti sunt basisti, toti sunt agenti secreti si sub acoperire (asta e auzita ieri la Cotroceni). Si drept urmare le-au stropit cu apa pe fete si s-au luat de baiatul pe bicicleta care le filma. Ovi Sirb tu ce pazeai in orasul ala? Nu vezi ce s-a intamplat sub ochii tai?

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Maria Grapini la Timisoara

  1. Daca o prindeam pe cucoana aia ca-mi varsa apa pe camera de filmat sau telefon, ii prindeam o stacheta de-i sarea proteza pe jos.. cata prostie in tara asta.. si cand te gandesti ca din cauza astora voturile se duc unde nu trebuie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.