home to blog Manualul de fotbal

Manualul de fotbal

Am vazut partial meciul din seara asta. Dupa ce am vazut pe twitter ca toata lumea vorbeste de Chelsea – Liverpool am decis sa ma uit si eu. Vai  ce spectacol!

Deci ce vorbim noi aici de Becali, Penescu, Mitica, DNA si alte aberatii din fotbalul romanesc. De ce ne mai miram cum de nu se califica nationala.
Meciul asta din seara asta – care cu siguranta se va gasi pe net – trebuie pastrat in arhive, trebuie pus la orice antrenament, trebuie pus in manualele de fotbal, trebuie oferit galeriilor.

Si daca fotbalul a aparut in anglia prin 1800 toamna, va mai trece mult timp pana cand vom ajunge noi la nivelul de acolo. Nu de fotbal, ci de comportament al galeriilor, ci de scaune rupte, sau coji de seminte pe jos. A vazut cineva garduri de protectie? Batai cu jandarmi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Manualul de fotbal

 1. Nu cred ca vom ajunge vreodata la nivelul lor. Ei nu au nevoie de garduri, iar incidentele sunt rare. Noi ne pierdem vremea cu mitici la mititica. Iar meciul per total a fost superb.

 2. Eu nu m-am uitat la meci. Am considerat ca o sa fie fara vreo miza si neinteresant. Am uitat ca Liverpool e echipa englezeasca. Acum mor de ciuda ca nu l-am vazut.

  Aprecierea si cunoasterea fotbalului este cu 1000 de clase mai sus in Anglia comparativ cu Romania. Si, la momentul actual, echipele de club englezesti sunt cele mai cele.

  PS. Au (avut) si englezii falitii lor. A se vedea finala din 85′ Liverpool Juventus si cei 5 ani afara din cupele europene.

 3. Piticule si restul lumii, voi stiti de ce sunt englezii asa cuminti pe stadioane? Pentru ca daca arunca o hartie in teren, primesc o frumusica interdictie de intrare pe stadion.
  In rest, stati linistiti ca nu sunt mai catolici decat Papa. Cu toti stim de unde a pornit fenomenul hooligans si unde se resimte cel mai puternic. Aia se bat pe strazi inainte de meci si dupa meci.

 4. Superb meci!
  Numai un pariu mi-a iesit: nu a fost nici un corner in primele 15 minute… in rest… goluri peste goluri, Liverpool nu a castigat 🙁 etc etc etc

 5. Pingback: Lungi - Blogatu
 6. a fost un meci superb dar nu ma bucur pentru au castigat londonezii in favoarea celor de la Liverpool.. macar pentru cea mai tare galerie sa fi castigat 🙁

  p.s. meciul e pe toate torrentele 😛 (cel putin unde am eu cont)

 7. problema nui ca apreciaza fotbalul mai mult ca noi cum a zis george popa parca mai sus………..sau cal joaca mai bn ca noi nu e adevarat…………suntem uni dintre cei mai talentati din lume/./////ex cel mai bun este ca echipe de juniori shi copiii ale romaniei sunt in primele 20 din lume……..problema…este c ala noi se pune pret pe ban shi nu pe valoare…cand mergi la vreo echipa/./////////acu ca veni vorba///stiti …dc sunt brazilieni cei mai buni din lume…….ca le place fotbalu ? o pwla…….(scz de limbaj)nu !nati vazut ca ,cum dau de ban se prostesc toti ?nu iei sunt cei mai buni deoarece joaca cu gandul la familile lor………shi la copii care le mor de foame acasa de aia joaca asha…………fotbalul ………asta este nu exista fotbal de placere…fotbalul de placere este pe maidan sau cum se scrie ca nush …………in fine nu atsa e ideea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.