home to blog Manu Chao – isterizati

Manu Chao – isterizati

Spatiul pentru scena pe care au cantat Manu Chao s-a dovedit a fi absolut neincapator pentru toata lumea care a venit sa ii vada. Au cantat mult, n-au mai vrut sa plece de pe scena, l-au injurat pe Bush si au castigat simpatia romanilor (daca mai era nevoie sa o castige).

Daca la unii artisti maini ridicate in aer se vad numai in fata scenei pe cateva randuri, la Manu Chao am vazut lume care era in spate, nu vedea aproape nimic dar ridica mainile in aer, dansa si se simtea bine.
Ma asteptam sa vad cum lumea se va plimba intre cele doua concerte, Nelly si Manu Chao. Nu a fost nevoie, fiecare si-a facut treaba atat de bine incat lumea nu a plecat de la un concert la altul, au stat si i-au ascultat pana la capat. Sper ca si artistii au vazut si s-au simtit bine, iar multi au apreciat editia asta a BestFest cu mult peste cea de anul trecut, de la organizare, la lipsa cozilor pentru jetoane sau bere, la lipsa cozilor la toaleta … dar si pentru Silent Disco, sau plaja.

bestfest bestfest

Pana si mancarea a fost buna si n-am auzit pe nimeni sa se planga de mici sau de fripturi, poate doar putin cam scumpa, dar nu cred ca puteai plati 2,5 jetoane pentru o friptura 😉 Poze … dimineata.

6 thoughts on “Manu Chao – isterizati

  1. Manu Chao a fost cel mai bun artist din tot festivalul:) A dovedit-o publicul absolut hipnotizat de el.Eu cu greu mi-am facut loc in fata ca sa imi pot flutura un mini banner facut cu 3 ore inainte pe plaja de vizavi. Au zburat pe mine tricouri, pahare, bere si toate cele dar a meritat din plin. Eu sincer sper sa se intoarca cu tot cu Radio Bemba pentru ca spre marea mea mirare, Manu Chao (care este si preferatul meu) are public la noi, din fericire! (asteptam cu nerabdare pozele:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: