home to blog Mandinga, Eurovision 2012

Mandinga, Eurovision 2012

Favorita voastra de la Eurovision, Mandinga a avut un discurs simplu si scurt. Adica nu au consumat tot timpul pe care trebuiau sa-l foloseasca in discursul lor. Dar au avut un banner si romanii considera ca asta ar fi piesa care sa ii reprezinte la Baku. Dar pana atunci mai e de votat si de vazut pozele.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Mandinga, Eurovision 2012

  1. Nu inteleg de ce au modificat cantecul. Linia melodica este aceeasi dar au inlocuit instrumentele de suflat care dadeau atat de multa originalitate si forta melodiei, cu niste tobe amarate in care bat de nu se mai aude nimic. Imi pare rau sa o spun, dar au facut praf cantecul. Era mult mai frumos in varianta initiala. Asa cum arata acum, cantecul o sa aiba mai putin succes decat inainte. Au facut un pas inapoi. Dar in definitiv e alegerea lor. De ce sa ramana un lucru bun daca poti sa-l strici?

  2. Si inca ceva in legatura cu textul. Eu stiu bine limba spaniola,iar textul este pur si simplu stupid. Un cantec bun poate fi pus in valoare de text, sau poate fi tras in jos de text. Se pare ca formatiei nu-i prea pasa de acest lucru, dar sa nu uitam ca cei care vor asculta melodia nu vor avea toti nivelul mental al unor copii de 12-14 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: