home to blog Mandinga, castigatorii selectiei nationale Eurovision 2012

Mandinga, castigatorii selectiei nationale Eurovision 2012

Mandinga sunt castigatorii selectiei nationale Eurovision 2012. Au castigat pentru ca sunt comerciali si pentru ca se aud deja la radio. Au sanse la Baku, la finala Eurovision, in Azerbaijan. Felicitari lor, sper sa vina cu puncte multe acasa.

In final, in camera verde, toti membrii formatiei au recunoscut ca inca tremura si ca nu le vine sa creada ca au castigat. Asa ca felicitari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Mandinga, castigatorii selectiei nationale Eurovision 2012

 1. Eu am o dilema. Regulamentul spune ca pe scena Eurovision pot urca maximum 6 persoane. La numaratoare, Mandinga ies cam 7. Care din ei ramane acasa?

 2. O mizerie ceva mai cruntă decât orice piesă a lui Florin Salam. Acum, ca om care cunoaşte muzică, spun că ar fi o minune să trecem mai sus de locul 15 cu mizeria asta, DACĂ ne calificăm, ceea ce mă îndoiesc. Să vedem. Chiar sunt tare curios.
  Per total, este o piesă pur românească, o amestecătură pe model dâmboviţean, ceva de gen “eu nu ştiu sigur ce vreau, aşa că pun totul la un loc şi-şi ia lumea de acolo ce are nevoie”. Nu merge aşa. Mă rog.
  Ediţie mai mizeră şi mai insultătoare pentru România decât asta nu a existat. Ca să nu mai spun că sunt oameni care au spus cu mult înainte de final că Mandinga sunt cei care vor merge mai departe…

  1. esti o panarama fara nici un gust in materie de muzica. n-ar fi mai bn sa-ti tii parerile doar pt tine?? plus k se vorbea k va iesi mandinga pt k se detasa clar de celelalte pt k e un hit deja!

   1. O să vorbesc cu tine în clipa când vei avea cunoştinţele mele muzicale. Şi, după aceea, va mai trebuie să treacă ceva vreme până când reuşeşti să scrii în română, pentru că pari a fi o panaramă care o violează la fiecare cuvânt scris. Da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: