home to blog Mall de Ferentari

Mall de Ferentari

city mallAm fost in mall, in City Mall, sau ala de la Eroii Revolutiei, sau ala din Ferentari cum vreti voi sa ii ziceti. E misto mall-ul. N-are nici un cos de gunoi, drept urmare femeile de servici se cearta cu tine cand le ceri un cos de gunoi ca sa arunci servetelul din mana. E ciudat de curata parcarea, nu tu mucuri de tigare, nu tu mizerii nu tu nimic. In schimb, e plina de copilashi draguti care vin sa intoarca masina cu frana de mana. E mai putin important daca lovesc si alte masini. Ieri am vazut doua masini avariate de catre unul din astia.

Magazinele sunt de mare exceptie, de la tzoale de purtat la serviciu (a se citi pulovere cu dungi), la cercei grosi de culoare argintie si lantisoare galbene. Acolo oricine ar veni gaseste tot ceea ce isi doreste.

Mancarea e relativ buna, daca ignori faptul ca e facuta in mizerie sau ca resturile stau la un loc cu ceea ce vine proaspat. In schimb e o distractie totala sa gasesti o masa libera. Dupa care trebuie sa fii atent la geanta si la “ce faci mancatiash”. Doar vorbim de mancare, asa ca e in regula.
Si mai e un lucru misto la mall-ul ala, vibreaza. Atat cat trec tramvaiele, cat si cand trece metroul sau parcheaza cineva prin parcarea supraetajata. Dar cine a spus ca vibratiile nu fac bine sanatatii, doar de asta avem reclamele astea la televizor. Sunt curios daca metroul trece pe sub el, sau razant pe langa.

Cum nu ma asteptam vad ca e chiar usor sa construiesti un mall acum, nu ca ala al meu, care a ramas in stadiu de proiect.

8 thoughts on “Mall de Ferentari

 1. De parca celelalte mall-uri din Bucuresti sunt altfel! Doar cel din Timisoara (iulius mall) mi-a placut. Erau mai civilizati oamenii, mai aerisit, mai altfel. Ti-l recomand. Momentan e cel mai mare din RO, dar acum s-au apucat sa construiasc unul enorm in Voluntari care va fi si mai mare. De parca nu era suficient de aglomerat…

 2. am intrat si eu in mall ferentari cand am plecat asta-vara la Liberty Parade … a trebuit sa ne intalnim cu cineva acolo sa ia un prieten de-al meu un detector de radar de ultima generatie ( “procurat” , bineinteles) … am intrat acolo pentru simplul motiv ca vroiam la toaleta … destul de interesant , numai ca era tarziu si nu mai erau dcat 10-20 de oameni maixm in tot mall-ul … si oricum nu am stat sa ma uit ce si cum se poate cumpara de pe acolo

 3. Scuza-ma , dar aberezi total sau poate ai prins o zi proasta la citymall. Decat sa ma duc la Vitan sau Plaza sa ma calce toti cocalarii in picioare care mai de care cu lantul mai gros la gat, mai bine merg la Citymall, e mai lejer.

 4. Bine bine…dar un interior ceva? ai facut poze in interior??? Eu am facut o data si a trebuit sa ma muiesc cu bodyguarzii…sa le arat ca am sters poza…cu toate ca nu am sters-o…
  Whatever e de caca mall’u ala.

 5. adica n-ai mall in pitesti sau cum? si o sa rizi, cam acelasi arhitect l-a desenat si pe ala din pitesti, si pe ala de la belu, realizarea insa e diferita…

  iar scoverga aia de linga cimitiru belu e caricatura, nu mall. nu ca toate mallurile n-ar fi niste alimentare asa, mai mari… niste magazine de chiloti.

  in plus nu inteleg de ce ii ziceti voi mall ferentari. poate ca de acolo ii vin clienti, dar numai in ferentari nu este. in plus in curind ferentariul va ajunge usor si la ala de pe trafic greu cu rahova…

 6. Putintica rabdare cu aprecierile legate de cel mai ‘colorat’ Mall ca se mai deschide unul la Trafic Greu dupa denumirea populara, sau Sos. Progresului intersectie cu Cal. Rahovei dupa harta.
  Sa vedeti cum urca preturile la apartamente din zona Rahova la inaugurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: