home to blog Make-up

Make-up

Multa vreme am stat sa ma mir de ce o persoana poate arata atat de diferit pe sticla si in afara ei. Stiu ca machiajul era de vina, stiu ca asta schimba multe si anticearcanele alea te fac sa arati intr-un fel si sa ai o anumita privire. Insa, cum puteti oare rezista cu tona aia de pudra pe fata? Sau, deja s-a obisnuit fata dupa atata folosire. Bineinteles ca s-a si deteriorat nu?

Am stat juma de zi machiat si inca imi arde fata. Ca sa nu zic ca jumatate de zi n-am putut sa rad, aveam doar un zambet stramb, si am inteles, in final, cat de greu poate fi sa fumezi. 😉

Voi, fetelor, de ce naiba puneti tonele alea de farduri pe fata? Va fac sa va simtiti mai bine?
Ah … photos pe yahoo la mine:)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Make-up

  1. Machiajul pt TV este diferit de cel pe care il aplica zilnic o femeie:)Primul este mult mai puternic pt ca lumina artificiala (reflectoarele) nu iarta nimic.
    Si da, cu timpul, creeaza riduri iar pielea capata un aspect tern.
    Dar pt asta exista alte gaselnite: cremele si Cosmetica

  2. stai putin, ca noi nu punem centimetrul ala aplicat la tembeliziune. si gandeste-te ca , pana sa existe fondurile de ten performante, tvr iti umezea fata si apoi iti aplica pudra…senzatia de scoarta era muuuuult mai evidenta
    si nu doar machiajul favorizeaza ridurile, la tv si lumina aia puternica:) mai mare necazul sa fii vedeta;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: