home to blog “Mai bine rasist decat victima.”

“Mai bine rasist decat victima.”

O campanie interesanta a aruncat in aer orice mijloc de conciliere intre romani si tigani. Abia la o singura zi, vazand virulenta cu care se trimit mesaje se pot trage doua concluzii.

Romanii sunt rasisti.
Romanilor le e frica de tigani.

Punct. Orice ar incerca sa spuna orice organizatiile de protejare a tiganilor, orice ar spune Madalin Voicu sau orice ar spune oricine altcineva nu vor avea dreptate.
Un comentariu care ar demonta orice ar spun ei suna asa:”da … multi romani fura, dar toti tiganii fura”. Si sa nu ne oprim numai aici. Nu poti lucra la imaginea unei etnii, la imaginea tiganilor, la cum sunt ei daca tu obligi lumea sa aibe toleranta.

20 thoughts on ““Mai bine rasist decat victima.”

 1. Faceti diferenta intre RASISM si NATIONALISM domnilor … nu mai afirmati tampenii.
  Sunt rasist daca condamn o minoritate care nu face altceva decat sa fure, sa omoare si sa dea in cap pentru a supravietui?
  Nu cred ca sunt atat de extremist in gandire, dar as dori sa stiu ceva toata lumea zice ca nu este frumos ce gandim ca ne expunem ideile liber, ca nimeni nu ia apararea rromilor ca sunt discriminati dar stiu ca statu aloca locuri pentru ca rromi sa poata invata. O FAC asta vreau sa STIU.
  Cati rromi se pot numi studenti?
  Eu as zice altceva sa stam sa clocim aceasta problema ca este la noi in ograda ( da putem extinde ograda noastra la Europa ) 🙂

 2. Sa-i amprenteze pe toti si cand ii prind ca fura, sa-i castreze. Sa-i vezi cum nu mai fura atunci deloc.

  Si aci in romania, cum zicea ala de externe, sa-i bage intr-un tren si sa-i trimita pe toti in Congo!

 3. grav e ca tiganii, in majoritatea lor sunt niste imputiti la nivel de comportament, asta o stie oricine traieste in tara asta si nu activeaza in mizeriile astea de ONG-uri care mananca de pe urma tiganilor, dar mai grav este ca in loc sa se romanizeze tiganii s-au cam tiganizat foarte multi romani.

  Este posibil ca nenorocita aia de muzica a lor sa se raspandeasca exact ca raia si sa nu mai scapam de ea? La tara auzi manele, la nunti de romani auzi manele, in societatea “inalta” (adica printre parvenitii care o ard in Bamboo), dupa 3 pahare toti vor manele.

  Astea sunt cele mai grave lucruri.

 4. nu stiu cum sa ma exprim mai simplu , ca am stat in soare:
  de cand se poate amesteca cineva strain in treburile interne ale unei tari? atata timp cat un guvern protejeaza (asa cum se pricepe) interesele propriilor cetateni nu vad care-i problema.ar fi ca si cum un cetatenii altui stat ar face presiuni asupra guvernului nostru impotriva noastra.
  nuuuuuuuuuu? ori gresesc si de data asta

 5. imi aduc aminte cu placere de o intamplare povestita de un amic: bunicii lui cumpara acum multi ani un cal de la o familie de tigani. Calul in “stare” buna, nimic de zis, plus un avantaj. Sa vedeti cum o rupea la fuga de ii sfaraiau copitele cand auzea: Militiaaaaa!!!!!!

 6. http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html
  e o petitie pentru revenirea la denumirea de TIGAN. cu denumirea de rom vor sa ne fure identitatea si tara. de ce credeti ca se inmultesc pe banda rulanta. pentru ca vor, la un moment dat, sa fie majoritari. discriminarea e un paravan sub care se ascund ori de cate ori fura , dau in cap, cersesc, violeaza, fac trafic de fiinte si sunt acuzati. SEMNATI PETITIA IN SEMN DE PROTEST PENTRU CONFUZIA CARE SE CREEAZA. NOI NU SUNTEM CA EI. deja sunt peste 2500 de semnaturi. luati atitudine. sa nu-i lasam sa ne fure identitatea de oameni cinstiti si nici sa faca o tara a tiganilor din tara noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.