home to blog Mai beti apa de la robinet?

Mai beti apa de la robinet?

Teoretic apa de la robinet e potabila. Practic aceasta e mai mult sau mai putin baubila luand in considerare blocurile, tevile, lucrarile sau lipsa filtrelor pe care le are fiecare in casa. Apa nova in Bucuresti garanteaza ca in fiecare punct al orasului apa rece este in parametri. Totusi.

[poll id=”40″]

Si daca tot v-am intrebat daca beti apa imbuteliata, cam cata apa imbuteliata cumparati? Si de ce? Ca daca ne uitam pe eticheta e apa produsa de sectorul 5, sau 3 (depinde de firma), pusa in sticle de plastic si vanduta la magazin cu 2 lei pe 2 litri, in timp ce apa de la robinet e 3 lei metrul cub.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

26 thoughts on “Mai beti apa de la robinet?

  1. Si in Iasi e aceeasi situatie. Apa de la robinet e infecta. Autoritatile nu recunosc acest lucru si spun ca e ok. Insa oamenii dau buzna in magazine dupa apa plata. Investitiile la regia de apa n-au rezolvat mare lucru. doar blabla-uri de 2 lei.

  2. De cand sunt in Sibiu, mai rar…cand se termina sucul, desi apa e buna. Totusi, cand sunt acasa, la Fagaras, beau apa de la robinet fara probleme. Circula foarte putin pe tevi pana ajunge acolo, asa ca este foarte buna. Cand am baut in schimb apa in Constanta sau in Bucuresti am crezut ca beau orice, doar apa nu.

  3. Sincer pana mai acum 1 sapt nu mai stiam ce-i aia apa pentru ca beam de foarte multi ani Cola, acuma m-am hotarat sa nu mai beau si intr-o saptamana am luat doar 6 guri dintr-o sticla fata de 2 l si ceva pe zi.Cat despre apa de la robinet, sunt intr-un fel obligata sa o beau desi e foarte amara si se simte clorul ala din ea foarte mult.Eu o compar cu mancatul algocalminului. Am incercat sa beau apa la bidon de 5 l dar mama se uita urat la mine cand vede ca eu cumpar apa. Banuiesc ca i se pare ciudat ca vreau sa mananc sanatos si sa beau sanatos. Cateodata am si impresia ca are ceva cu mine cand refuz sa-i mai mananc ciorba si cartofii prajiti.
    Iar apa de la robinet o beau desi e nasoala tare pentru ca altfel ma constip ca nu am lichide in organism dar asta o sa tina pana cand o sa am bani sa-mi compar apa si atunci o sa fie mai ok.

  4. Pe vremea cand inca beam apa de la robinet, acum vreo 10 ani, m-am ales cu niste pietre la rinichi. De atunci, m-am… lasat :))

  5. Ai uitat sa pui optiunea “Mereu”. Apa de la robinet n-are nimic si nu exista nici o diferenta intre ea si aia plata imbuteliata!

  6. Buna Ziua. Eu iau apa de la izvor direct. cu toate ca apa de la robinet este destul de buna aici in Piatra-Neamt. Va astept sa gustati o apa direct din izvoras. Bafta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.