home to blog Mai aveti chef de munca?

Mai aveti chef de munca?

Mai aveti chef de munca?  Daca da, atentie caut coleg. Postul e de baiat de la IT si trebuie sa stie niste chestii:

1. Cunoasterea in detaliu a sistemelor de operare Windows 98/ME/XP/Vista/ (instalare si configurare SO, drivere, interfete de retea, etc), 2. Cunostinte temeinice hardware (diagnosticare si remediere, configurare, instalare, asamblare calculatoare, depanare echipamente periferice) 3. Cunostinte temeinice de retele de calculatoare
3. Buna cunoastere a compatibilitatilor/ incompatibilitatilor intre diveresele tipuri, modele si marci de componente, intuitiv; 4. Experienta minim 4 ani intr-un post similar; 5. Cunostintele de administrare servere LINUX/WINDOWS reprezinta un avantaj; 6. Cunostintele minime de editare video reprezinta un avantaj. 7. Persoana punctuala, ordonata, comunicativa, cu simt organizatoric, responsabila si dornica de autoperfectionare; abilitati de comunicare cu utilizatorii sistemelor de calcul si restul echipei.

Si daca credeti ca puteti aplica comentati aici, iar mai departe veti fi contactati. Daca va ganditi la mine ca un avantaj, v-as putea prezenta. Dar va zic ca nu e  un job unde sa stai degeaba, unde sa faci burta sau unde sa te intorci acasa fara sa fi murdar pe maini.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Mai aveti chef de munca?

 1. Mda… Experienta. Din cauza asta pleaca tinerii pe dincolo 🙂 Toata lumea cere experienta. Aiurea rau de tot. Crezi ca un om fara experienta si cu toate cunostintele de mai sus nu ar face fata? Poate nu stie el sa faca toate cum trebuie, dar INVATA!!!!!!!!!

 2. am trimis .. postul e ok … zic si eu … cam ce am facut pana acu de vreo 8 ani 😛 ..

  sperante si bafta la lume

 3. Nu inteleg partea cu “4 ani experienta intr-un post similar” ?
  Tu ai vrea sa angajezi pe cineva care timp de 4 ani a facut Helpdesk, tot pe o pozitie de Helpdesk, sa instaleze Windowsul pe calculator :)?
  Eu nu as avea incredere intr-o asemenea persoana, fiindca daca inca a ramas Helpdesk dupa 4 ani de activitate inseamna ca nu are o dorinta sa invete, sa creasca.
  Mai bine cauti cu 1-2 ani maxim experienta, care e la inceput de drum si inca face asta din dorinta de a invata.
  Parerea mea.

 4. cunostinte temeinice in retele, windows, linux, hardware? In plus 4 ani de experienta?

  Un admin windows bun nu stie decat ceva linux si retele basic. La fel, un admin linux bun nu va stii foarte multe despre administrarea unui windows sau a retelelor.

  Unul care are 4 ani de experienta in IT si nu s-a axat pe windows/linux/retele ori a lucrat numai la help-desk (cum zicea cineva mai sus) ori nu stie nimic bine, ci doar basic.

  Aaah, acum vad.. postul de de pentru administrator de retea/help desk… se cam bat cap in cap, sunt 2 pozitii diferite.

 5. @sabotor eu nu inteleg rationamentul tau. Si nu ma prind de ce. Adica helpdeskul e limitat sau cum?

  Eu stiu perfect windows, linux, retelistica? Asta inseamna ca n-am voie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: