home to blog Magnifica autostrada 2

Magnifica autostrada 2

Nu e decat jumatate de autostrada, iar noi ne laudam ca facem autostrada 3 si ca facem inel in jurul Bucurestiului sau strazi suspendate.

Sambata dimineata la ora 5, coada la MOL-ul de la iesirea din Bucuresti, un tip ma suna sa imi zica ca e si radar pe Th. Pallady, prea tarziu. Pe autostrada bara la bara. Adica pe banda unu se merge cu 90 la ora bara la bara, din cand in cand mai sare cate unul pe banda doi incercand sa depaseasca cu 100 la ora pe aia de pe banda unu. Drept urmare se circula anevoios si aglomerat pe toata autostrada. Eu ma mir si ii injur pe toti aia care vor sa mearga cu mai mult de 180 pe banda doi atat timp cat n-au unde. In schimb ii semnalizez pe cei care stau linistiti si stiu cum sa mearga, cand sa depaseasca si ce distanta sa pastreze fata de masina din fata.

La cat de aglomerat era ma gandeam sa nu urmez ruta normala spre Constanta ci sa ies de pe drumul soarelui si sa merg pe un drum mai putin aglomerat. In schimb intre cele doua poduri peste bratele Dunarii am reusit sa fac o ora jumatate, 10 kilometri mergand juma de minut, stationand 10.

Am iesit de pe drum si am ales DN 38 si niste alte rute judetene pentru a ajunge la 23 august inainte de cei de pe autostrada. Intr-adevar m-am intalnit cu ei la o ora dupa ce am ajuns la destinatie.

La intoarcere am ales tot DN38, dar si DN3 prin Ostrov, am trecut Dunarea cu bac-ul, am descoperit ca la Calarasi s-au pus cronometre la cele 3 semafoare din oras, iar pe A2 am facut cu mana elicopterului cu radar de la rutiera. Cu putin inainte de asta, pe A2 la 160 la ora mi-a intrat o vrabrie in parbriz. N-am patit nimic, nici parbrizul n-a patit nimic pentru ca nu a lovit cu ciocul, din fericire.

Dupa ce se reincarca acumulatorii sa am si pozele de pe camera urmeaza articole despre cele 70.000 de persoane de la Liberty Parade (cine liciteaza mai mult?), Ostrov si altele din drumetiile de zilele astea.

20 thoughts on “Magnifica autostrada 2

  1. te-am vazut pe la 10 fara un sfert, cu o don’soara de mana plecai de la liberty, erai cam nervos… eu zic ca au fost cam 40.000 de oameni, mi s-au parut super ok toate seturile, carl kennedy nu a fost prea stralucit, in rest a fost super.

  2. Frate sâmbătă nu știu pe ce autostradă ai mers tu dar eu am plecat din Rahova la 5.30 și la 9 jumate eram pe plajă.
    Pe autostradă s-a mers bine până la vreo 3 km de podul de la cernavodă unde era un blocaj. Am pierdut 40min pe acolo.

    Fără stress, fără țărani în trafic.

  3. a vrut sa zica ostrov dar emotziile l-au coplesit va spun eu si nu numai cred ca este si de la oboseala pt ca a avut ce sa vada …. si a mers destul de mult zic eu pt el si obosit cum a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.