home to blog Magazine online …. oups

Magazine online …. oups

La Ronewmedia vorbeam cu … Diana cred si ma intreba despre magazinele online si cormertul online din .ro.

Pe moment m-am blocat ca n-am stiut ce sa ii raspund. Ce dracu se vinde la noi online? Emag.ro – iar apoi toti clientii returneaza monitoarele pentru ca au pixeli morti sau ii injura de mama pe astia de la magazin pentru punctul ala portocaliu din mijlocul LCD-ului?  Ce mai avem online? Magazine de calculatoare  unde cumperi o chestie, iar la telefon iti spun ca nu mai au, sau ca stocul tocmai s-a terminat, sau ca cineva tocmai a cumparat asta inaintea  ta?

Romanii se tem de magazinele online. Se tem sa cumpere online, nu sunt educati, astia nici macar nu stiu sa foloseasca cartea de credit la magazin sau la bancomat si intotdeauna dau pinul portarului ca sa le scoata ala banii de pe card.

Asa ca ce ne trebuie noua magazine online … e-commerce, dezvoltare web, ideologii si asa mai departe.

Plugul de lemn, sapa si … la coada calului, ca asa e frumos.

14 thoughts on “Magazine online …. oups

  1. Ma uit dupa un monitor pe site la e-mag. Filtrez sa ma asigur ca este in stoc si il gasesc sigur la showroom-ul lor de pe Virtutii. Ma duc acolo si baiatu’ imi spune ca nu sunt actualizate stocurile si daca vreau sa pun acum comanda si il iau in 2 zile ?!?!?. Intrebarea este: de ce chilu’ Saftei as face cumparaturi online in ro? Sa imi fac nervi? Daca nu esti in stare sa tii un magazin online, apuca-te fratiorul meu de impletit cosuri de nuiele sau de olarit, activitati ce necesita un efort considerabil mai mic. Si ne mai dam cu parerea asa metafizic cum ca nu este cumparatorul educat, vai tu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: