home to blog Macete pentru colegii din trafic

Macete pentru colegii din trafic

In seara asta oprind la o benzinarie Mol am avut placuta surpriza sa vad ca pot cumpara diverse instrumente de facut ordine in trafic.

1071388_10151806543646204_126752527_o

Gen maceta aia sau barda aia din dreapta. Altfel la ce sa folosesti armele astea albe, disponibile in bezinarii, decat sa iti faci ordine si loc in jungla urbana din oras?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Macete pentru colegii din trafic

  1. pao poate ar trebui sa-ti cumperi si tu si cand te mai dai jos la vreo femeie in trafic sa iei si ceva mancarica pt la iarna sau cand se mai opreste vreun ceafa lata cu audi q7 la tine, sa nu mai fugi ca fetita…

  2. O fi pentru ceapă, zic.

    Mă gândesc că dacă te duci cu o ustensilă de-asta la “Maestru’ Șefilor”, sau cum s-o chema, sigur treci în etapa următoare.

  3. Ia uite la el, micul justitiar. Eu zic sa-ti cumperi o maceta, poate asa te vedem ca faci ordine si cu vreun pensionar, nu numai cu femei. Si poate asa, incetul cu incetul ajungi si la vreun pustan de 18 ani, apoi poate la vreun barbat mai slabanog, si tot asa, si iti mai speli din rusine.

    Sau poate ti-o iei in freza, cine stie, unii pensionari sunt ai dracu.

    Da, daca stau sa ma gandesc bine, probabil ti-o iei in freza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.