home to blog M-am mutat

M-am mutat

Cand mie imi spuneau prietenii ca nu se poate accesa piticu.ro din reteaua RDS din Bucuresti, eu ziceam ca sunt cu capul si ca au probleme cu calculatorul. Dupa oaresce interventii in departamentul routing de la Pitesti am reusit sa refacem ruta catre piticu.ro, in schimb a ramas cealalta problema. De pe RDS nu se poate accesa youtube, in materiale embed.
De ce zic asta? Pai iata :

visurat1

Acolo trebuia sa se vada un player de youtube. Ei bine nu se vede. Se vede doar daca ma duc in sursa, aflu linkul de youtube si in loc sa vad filmul pe blog (orice site) la visurat, sunt nevoit sa pun in address book, linkul asta ca sa mi se deschida si mie ceva.

Cealalta intrebare e … cum reusesc sa trimit mailuri pe smtp de pe RDS, atat timp cat ei blocheaza portul 25?  Sa nu-mi ziceti sa-mi pun smtp-ul pe alt port  ca n-am atatia bani de shpaga :D) Dar asa cred unii ca isi securizeaza sistemul.

Si iar n`am dormit si sunt total incoerent.

9 thoughts on “M-am mutat

  1. Portul 25, ba chiar si altele “default” erau blocate si la mine (cum e 465…) si-am incercat 2525. Merge perfect. (fara legatura cu RDS…)

  2. fara nici o legatura cu smtp, ieri am observat o chestie si anume: prosport.ro 404 – chrome / 200 – mozzila. strange.

  3. Pai eu am facut cerere si mi-au deblocat smtp-ul.
    Intrii in panoul de administrare al contului tau si faci acolo cererea.

    In maxim 24 ore o sa-l deblocheze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.