home to blog Luni: premiera Hi-Q : “Asa-s prietenii” – pe piticu.ro

Luni: premiera Hi-Q : “Asa-s prietenii” – pe piticu.ro

Piticu.ro va prezinta in premiera  luni dimineata cel mai nou single HI-Q. Premiera va fi online pe monden.info si piticu.ro

hi-q

Videoclipul se va filma miercuri dimineata, iar la filmari vor face live blogging cei de la monden 🙂 Pana una alta, luni la prima ora veti putea asculta cel mai nou single HI-Q, Asa’s prietenii.

12 thoughts on “Luni: premiera Hi-Q : “Asa-s prietenii” – pe piticu.ro

 1. Nu e pleonasm. Cand e premiera exclusiva, inseamna ca e premiera doar pe o singura media. De ex, poate fi in premiera pe tv, premiera pe online, premiera la radio… Cand e premiera exclusiva, inseamna ca n-a mai avut premiera pe niciun mijloc de comunicare in masa.

 2. PREMIÉRĂ s. f. 1. prima reprezentaţie cu public a unei piese de teatru, a unei opere, a unui film etc.; piesă, operă, film care se prezintă pentru prima oară.

  EXCLUSÍV2 ~ă (~i, ~e) Care exclude orice împărţire; prevăzut numai pentru o singură persoană.

  e premiera exclusiva pe doua site-uri, asta in primul rand.

  in al doilea, putea sa fie doar exclusiv sau doar in premiera.

  cum scrie si mai sus, piesa se prezinta pentru prima oara, asta inseamna premiera. nu exista premiera pe radio, pe masina sau pe casa.

 3. ce chestie…pe monden s-au certat daca hi-q e cea mai de succes trupa pop, aici daca premiera exclusiva e sau nu pleonasm ;)) nu vrem sa vedem padurea de copaci…ne agatam de detaliile astea ca sa nu ne putem bucura de ceva buna…
  hai cu premiera…eu vreau sa o dansez prin club… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: