home to blog Luna de miere Hai-Hui

Luna de miere Hai-Hui

Va amintiti de tipii care s-au casatorit in varful muntelui pentru ca lor le-a venit ideea sa faca o nunta mai neconventionala. Ei bine acum urmeaza si luna de miere la fel de neconventionala.

Daca Vodafone le-a facut posibila transmisia pentru rude si prieteni, de ce sa nu le faca si luna de miere. Drept urmare Florentina si Valentin pleaca in luna de miere unde vreti voi. Si asta pentru ca voi algeti unde se vor duce copii astia. In principiu trebuie sa le spuneti ce pot sa viziteze din tara asta, ei se duc acolo si vor face poze, vor scrie pe twitter si pe facebook, astfel incat sa fiti siguri ca au fost acolo si ca le-a placut.

Partea misto e ca toata treaba asta nu e degeaba, se dau si premii un laptop Lenovo Idea Pad U350 si o cartela de internet mobil pe saptamana, timp de 3 saptamani.

Stiti de ce-mi plac mie copii astia? Nu ca au facut nunta in varful muntelui, da, e foarte tare, dar pe langa asta, ei au o luna de miere. Nu o saptamana, nu cateva zile ca trebuie sa revii la birou, nu o luna de miere in care nu prea faci mare lucru. Ei se vor plimba, exact ce trebuie sa se faca intr-o luna de miere, nu sa stai acasa ca nu sunt bani sau nu sa te duci undeva si sa nu fii multumit de servicii. Partea buna e ca acum exista comunitatea asta impresionanta de oameni de pe twitter, facebook, acesti prieteni dezinteresati care nu se dau inapoi de a te ajuta prin tastarea a doua taste atunci cand ai nevoie de ceva. Drept urmare ei vor primi de la acesti oameni minunati idei unde sa mearga, vor merge acolo, vor avea o luna de miere asa cum trebuie si vor deveni astfel si activi in social media. Ii astept in schimb la urmatoara vizionare de filme pentru bloggeri, ii astept sa ne aduca poze, sa vorbeasca pe twitter, sa dea RT-uri, sa dea @-uri cand cer ceva.

Ah si am si sugestii de vizitat: Muntii Apuseni, zona Miercurea Ciuc si Ceahlaul. Asta pentru ca eu vreau sa ajung acolo si n-am putut pana acum.

One thought on “Luna de miere Hai-Hui

  1. Cu toate ca miroase un pic a Paid Post. Tu ai fost in luna de miere?
    Eu zic ca a fost prea mediatizata nunta si nu o sa dureze mai mult de 2-3 ani. 🙂

    Eu vad luna de miere ca fiind intr-un paradis exotic in Caraibe :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.