home to blog Ludovic Orban = Videanu 2

Ludovic Orban = Videanu 2

Ludovic Orban a anuntat astazi ca va candida la Primaria Generala Bucuresti.

Probabil trebuia sa se gaseasca un tap ispasitor pentru a continua lucrarile incepute de Videanu si, de ce nu, pentru a putea administra cu o mana de fier, asa cum se cuvine fondurile obtinute pe naspa de catre firme ca Dalli, astea de asfaltari, cele de la semafoare, luxten si cele de borduri.

Probabil ca domnul Orban va sti sa gestioneze foarte bine salubritatea in Bucuresti sau starea drumurilor. In schimb eu vad ca nu reuseste sa demareze un proiect de autostrada, sau sa conduca macar corect fara sa provoace vreun accident rutier.

Neeext !!

Am uitat sa zic, are blog.

6 thoughts on “Ludovic Orban = Videanu 2

 1. in 3 ani o sa scrie pe borduri “Voteaza Ludovic Orban” si “aici sunt banii dvs”…
  fu**ck them all!
  Ar fi o idee sa “Voteaza Piticu la Primarie”?

 2. Ok. DUpa candidatura Ministrului Transporturilor la Primaria Bucuresti vom asista, peste patru ani, la reconfirmarea acestuia prin noi alegeri si apoi, peste alti patru ani, la Orban presedinte.

  Nu de alta, dar incepe sa devina regula.

 3. Pai cum pana mea are tupeu cocalarul asta sa mai candideze la o functie publica? S-a fasait faza cu accidentul, OK, dar cu ce rahat se lauda la Transporturi? E unul din domeniile in care lucrurile merg cel mai prost in tara asta!
  Adica un incapabil (sa nu zic rau intentionat, spagar, hot etc) care n-a facut mai nimic la Min. Transporturilor vrea acum sa fie primar in Bucuresti? Sa faca ce in legatura cu traficul, locurile de parcare, gropile?
  O sa-l voteze numai indoctrinatii aia de la PNL, stiu eu cativa, care, dc partidul le zice ca noaptea e zi, accepta ideea zambind.
  Hai sa vedem cati cimpanzei din astia o sa mai candideze…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: