home to blog Lucruri care nu se spun

Lucruri care nu se spun

image

Dupa ce am scris articolul precedent, parca am primit asa un val de mesaje telepatice de bine. Si le dau dreptate. Ati putea spune ca sunt lucuri care nu se spun, dar atunci unde e libertatea? Unde mai e exprimarea? Ce faci daca vezi un cacat? Il ascunzi sub covor ca sunt lucruri care nu se spun?

Ce mi-a placut la americani era ca daca au o problema o anunta, o comunica, spun imediat ce au facut, ce au de facut cum sa faca sa fie mai bine si asa mai departe. La fel si cu politia, comunici si te inteleg. Asa am mers si eu gratis cu autobuzul, expunandu-mi problema.

Si atunci nu vad unde sa fie lucruri care sa nu se spuna. Despre orice. Bineinteles, aici conteaza foarte mult impachetarea si cum se comunica acestea. Asa cum fac televiziunile americane generaliste. Iar la finalul mesajului apare si reactia, solutia sau spatiul pentru drept la replica

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Lucruri care nu se spun

  1. Asta pt ca in occident, a-ti comunica problema, e ceva normal, la fel ca si solutionarea acesteia. La noi a-ti comunica problema te eticheteaza direct ca “ciudatul” nemultumit, si automat tinta bascaliilor. Mentalitate balcanica…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: