home to blog Lucrarile la pasajul Charles de Gaulle sunt abandonate?

Lucrarile la pasajul Charles de Gaulle sunt abandonate?

S-a facut mare tam-tam cu mutarea biscuitelui din piata Charles de Gaulle putin mai sus. Ca e monument istoric ca nu stiu cine face nu stiu ce si asa mai departe. Pana una alta l-au mutat. Si au facut asta pentru ca Oprescu vrea sa faca un pasaj subteran acolo. Ceea ce e pe buna dreptate foarte necesar. Am facut azi la ora 4, deci fara trafic mare, 15 minute de la TVR  pana am trecut de intersectie. Cu un pasaj n-ar mai fi nevoie de semafor.

Oricum, pentru ca inca nu au facut santierul acolo si pentru ca au mutat monumentul istoric sau cum vreti sa numiti biscuitele ala, in centrul pietei a ramas un mare …. nimic.

Si pentru ca nu ii intereseaza astia de la drumuri si poduri (a se citi Administratia Lacuri Parcuri si nu stiu ce naiba agrement) au lasat lucrarile asa. In spriritul tipic romanesc  de ce sa facem sa arate bine, daca tot o strica peste 2 luni. Dar e mai bine sa lasam un morman de pamant de cateva luni acolo, ca e treaba noastra dar mai bine nu facem.

In alta ordine de idei abia astept sa sape piata Charles de Gaulle, poate asa recupereaza si piatra cubica peste care s-a pus asfaltul asta. Astept daca nu, ca asfaltul asta sa crape la vara, pentru ca nu se poate pune asfalt peste piatra cubica.

10 thoughts on “Lucrarile la pasajul Charles de Gaulle sunt abandonate?

 1. Au scos piatra cubica de pe absolut toata suprafata strazii… Nu sunt aia atat de cretini sa puna asfalt peste piatra cubica. se pare ca nu ai trecut pe acolo in timpul lucrarilor ca sa vezi ce baza au facut pentru asfaltul ala.. Documenteaza-te!!!

 2. Confirm si eu, piatra a fost scoasa…asfaltul nu a fost turnat peste piatra.
  Intereseaza-te mai bine unde este piatra….
  Poate a fost vanduta bucata cu bucata precum zidul Berlinului.

 3. Merg spre casa in fiecare seara pe drumul acela Pipera – Eroii Revolutiei. Au scos piatra cubica. Sa mers foarte mult timp pe cate o banda. Din punctul meu de vedere s-au miscat foarte rpd cu asfaltarea.

 4. Da piatra cubica cine a luat-o? Nu cred ca au aruncat-o la “gunoi”? Aia tine ani buni si se repara usor, asfaltul la anul trebuie reparat.

 5. piatra cubica a fost scoasa si folosita in centrul vechi

  ai din ce in ce mai multe postari proaste 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: