Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Corneliu Vadim Tudor s-a intalnit astazi cu Calin Popescu Tariceanu si cu membrii PSD pentru a continua procedurile de suspendare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

WTF?!

Acuma eu nu inteleg o chestie. De cand Vadim se intalneste cu Tariceanu si cu PSD ca sa il inlature pe Basescu de la conducere. Si au strans semnaturi. Astia`s idioti?

Basescu nu poate fi schimbat decat daca prin referendum se voteaza asta. Si asta ce inseamna … ca o sa voteze lumea sa-l schimbe pe cel carora i-au strans mainile la orice intalnire din oras?

Acuma … adunatura asta intre Vadim, Tariceanu si PSD … mi se pare o clara lovitura de stat. Si ce inseamna asta? Ca s-au aliat mafiotzii sa isi scape pastrama ca vine Basescu si le ia capetele?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. Arhi

  Parlamentul il poate suspenda din functie. Faza e ca urmatoarea masura, logica zic eu si legala, este ca presedintele sa dizolve parlamentul si sa declanseze anticipatele. Si tot Chiorex castiga…

  Reply
 2. piticu

  da ma … dar abia am intrat in nenorocirea asta de euroa … astia ne fut in gura ca sa facem reformele alea odata … si astia n-au timp de reforme pentru ca tre sa isi apere afacerile … ce pana mea …

  Reply
 3. k0gaion

  De unde ai informatia ? De la Udrea ? Sau direct de la Maselu ? Ca din ce se vede doar ei se pare ca au timpuri de intalniri si comploturi.

  Alien, subscriu. Inainte era interesant, dar deja circotecile lu nea Maselu devin periculoase pentru tara.

  Reply
 4. Tzuka

  Pt mine este totul k o piesa de teatru sub semnatura lui Caragiale si nimic altceva

  Reply
 5. Nancy

  pe bune de inteleg de ce te miri. vadim e cunoscut ca nebun iar ceilalti doi, la fel ca toate partidele ce nu-s la guvernare, sunt innebuniti dupa putere.auzi,lovitura de stat. daca era de la cineva la care nu ne asteptam….

  Reply
 6. Michaela’s mish-mash » Blog Archive » Politichia, spectacol de culise

  […] Sau alt motiv de “mirare” ar fi  pentru unii faptul ca Vadim a facut front comun cu Geoana si Tariceanu! Cica este lovitura de stat . Da, exact. Adica nimeni nu se astepta ca nebunul Romaniei sa si uneasca fortele cu principalele partide care au un dinte impotriva presedintelui si vor putere/si mai multa putere Ma rog, eu stiam ca lovitura de stat se refera la altceva , adica exact la momentul cand puterea a fost preluata. Aici este vorba doar de conspiratie….aa…constipatie […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.