love

dragostea …. exista ?

 

si daca da … de ce ?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

34 thoughts on “love

 1. da’ tu de unde stii?:P
  Anyway, nu-ti mai pune intrebari de astea la care nici filozofii de a lungul secolelor , ce zic eu filozofi, mintile sclipitoare, n-au gasit raspuns, ca -mi ard creierii pe aici, si am nevoie de ei :P.

 2. Bai, hai sa-ti spun un secret. Cum lumea e egoista si orice actiune oricat de altruista ar parea ar in spate un mic aspect egoist, ai de ales sa fii si tu egoist sau nu. Daca alegi sa fii egoist, intrebarea ta nu-si are rostul. Daca alegi sa nu fi egoist…atunci nu pot sa-ti recomand decat sa iubesti…si sa nu iei in considerare celelalte aspecte negative, dar sa le subliniezi…ca sa nu se repete. 🙂 Si-ti va fi bine. Cred. Sper. Ah, la naiba…just live!

 3. dap…stiti…expresia “cauta acul in carul cu fan”…deci…munk…d titan…nu i se potriveste nimanui…si alegerile…nu mai sunt alegeri…ci constrangeri…pt..ca situatiile nu mai sunt de mult..in favoarea nimanui….si…hai sa zicem..ca in functie…de ce alegi…asta t caracterizeaza…asta ai…deci…asta meriti…;)

 4. Alinuta, tocmai aici trebuie sa-ti depasesti conditia si sa faci in asa fel incat ‘constrangerile’ oricare ar fi sa nu existe…si sa existe doar principiile tale in care crezi si minunata ta inima larga si iubitoare care intr-un final iarta, dar nu uita. 🙂
  Si-apoi daca e adevarat ce se spune, si eu cred ca e, daca sufletul tau pereche e pe undeva, ratacind, nu ar fi ceva normal sa-l cauti, decat s-astepti cum spune nancy? Comoditatea nu e pentru iubire. E doar pentru facut burta. 😛

 5. eu sincer nici nu stiu…dc bat campii d aiurea..=))…probabil…varsta asta adolescentina isi spune cuvantul….just to make one point clear….i wasn/t dumped…at all…because i didn/t give this opportunity to anyone…and i/m not frustrated as i may seem…doar ca imi place sa filosofez(sa bat campii cu gratie)p anumite teme…si acum…nu vb…nici ranita si nici dezamagita din mine…doar ca e nice…sa vezi…cum mai gandesc altii…;)

 6. E as! Cat orgoliu! Nici daca ai fi fost dumped….tot n-ai recunoaste asa ceva. Parerea mea personala, care este. 😛

 7. hai…sa zic cv…what/s so great about telling the truth???;;)….try lying for a change,it/s the currency of the world….??? and man….i/m way 2 to young to experience the bitter feeling of frustration…maybe my life consists only of platitudes and…this can be a reason for my bluffing..intr-adevar …iti dai seama…fiecare sufera dezamagiri….in asa numita dragoste…numai cand ma gandesc cat sufeream eu…cand la gradinitza baiatul d care imi placea nu vroia sa se joace cu mine…=))…deci…situatia s repeta la nesfarsit…dar din lovitura in lovitura prinzi experientza….just u should know that ‘what doesn/t kill makes u stronger:)’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.