home to blog Live Earth – London – Madonna pictures

Live Earth – London – Madonna pictures

Oh da, un concert extraordinar, ce nu il veti vedea la televizor niciodata, ce nu il veti vedea pe nici un televizor niciodata asa cum s-a vazut pe net, la calitatea la care s-a vazut pe net. Bineinteles, pentru o calitate buna pe net a fost nevoie de 512 MB ram pe video, si de banda de net sanatoasa. Full Screen, tot respectul pentru filmarile HD realizate de cine a realizat productia, toata stima pentru MSN si calitatea transmisiilor din browser. Asa da … iar, ca sa le raspund celor de mai jos, eu asa vad viitorul online. Daca ei vor profita de asta, e bine, daca vor cere bani, vor fi destui care sa plateasca.

In schimb, in spiritul concertului eu azi n-am folosit aerul conditionat, ei au stins lumina pe Wembley Stadium, eu … voi opri calculatorul la noapte, ei … vor continua sa transmita.

Pana una alta poze de la concertul Madonnei. Mi-a fost jena sa o scot din full screen, sau sa fac screen shots. Era prea frumos si nu puteam sa-mi permit sa pierd prima vizionare.

. . .https://i2.wp.com/farm2.static.flickr.com/1364/750205148_f75ae4df4f_o.jpg?resize=100%2C75 .
Madonna pictures here. Si de ce am eu impresia ca e prima data cand o vad pe Madonna cu chitara la brau?

9 thoughts on “Live Earth – London – Madonna pictures

 1. inseamna ca n`ai vazut prea multe concerte cu madona daca e prima data cand o vezi pe madonna cu chitara`n brau 😛
  shi da! chiar canta.

 2. E aproape 5 si inca nu dorm,acum UB40; mai devreme Alicia Keys.Cat despre Madonna, ai tu “impresia” 🙂

 3. mai frate dar tu nu scrii nimic de faptul ca astai doneaza doar 0.2%, nici macar 1 procent din incasari pentru plantat copaci si salvat planeta… lasa bandwith-ul si claritatea imaginii – asta sunt special de luat ochii…

 4. unde v-ati uitat mai, la ce adresa? vroiam si eu … eu am vazut putin aseara pe M6 dar am cedat la somn …:(

 5. Nu m-am prea uitat la concert pentru ca nu-mi prea plac concertele. 🙂 Mi-a placut insa calitatea transmisiei. Iar despre procentul foarte mic care se doneaza… da, e chiar aiurea.

 6. schimbarea mi se rupe de ce se doneaza, eu oricum militez pentru incalzirea globala, atat timp cat asta inseamna tzatze mai mari.

  in schimb, la 40 de mii de sms-uri trimise in germania, sunt total dezamagit de efectul concertelor, asa ca nu are nici un sens ssa scriu despre aia 0.2 %

  In schimb, eu ieri n-am pornit aerul conditionat, sper disperarea tuturor, aici trebuie sa se materializeze aia 0.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: