home de pe net Lipsa unei educatii sexuale serioase

Lipsa unei educatii sexuale serioase

Voi va dati seama ca internetul e plin de porn ieftin? Ca pe toate site-urile gasiti pagini despre sex, poze cu gagici dezbracate, idei despre perversiuni sexuale si asa mai departe. Dar nimeni nu explica ce si cum. Nimeni nu zice de ce … cum si unde. Mai ales nu exista un manual, un model sau ceva de genul asta care sa dezvolte in tinerii de la momentul asta un simt, sau o anumita cultura sexuala. Ca sa nu mai vorbim de directii abordate moral si asa mai departe.

Suntem in 2007, ne vaitam ca avem copii ce nasc la varsta de 12 ani, dar nu stim sa le explicam ce si cum se face.

Altfel nu aveam la ora 2 dimineata cautarea asta care sa dea inspre situl meu.
Si ca sa ii raspund domnisoarei >> RTFM (read the fucking manual).

5 thoughts on “Lipsa unei educatii sexuale serioase

  1. da-mi si mie plugin-ul care ti-a zis ca persoana e tipa si domnisoara. putea la fel de bine sa fie bebe sau femeie maritata care studiaza fenomenu’ ca sa nu mai aiba ochii vineti o data la trei zile :))

    in resti stii foarte bine ca informatia in exces si nefiltrata duce la maturizare sexuala accelerata, de aici si virstele din ce in ce mai mici la care se intimpla chestii. in plus evolueaza si specia; uita-te cum arata copiii de 12 ani si aminteste-ti cum erau cind aveai tu virsta aia. o sa constati ca sint diferente majore in dezvoltarea fizica

  2. Piticu, tu vorbesti de educatie sexuala, cand cu ceva timp in urma lasa-i un pedofil sa-si spuna parerea pe blogul tau, cum ca e misto sa faci sex cu fetite de 12-14 ani, ca atunci isi ating ele maturitatea sexuala? Nu e prea indicat ce faci, nu?

  3. Daca o faci doar pentru popularizarea blogului, atunci uite un sfat de la mine: ramai constant in idei si directii, si daca poti sa o faci, atunci cand iti dai seama ca ai gresit, corecteaza-te. Daca vrei sa-ti popularizezi blogul, creaza-ti o coloana vertebrala si tine-o dreapta! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: