home to blog LinkedIn in romana

LinkedIn in romana

Ca reactie probabil la campania Bestjobs de pe tv, LinkedIn s-a lansat in limba romana.

E bine, a mai aparut inca un site de cv-uri online, astfel incat toate datele noastre sa fie disponibile oriciui. Putem sa dam navala acolo, cu siguranta ca ne vor contacta sute de mii de agentii straine si companii internationale ca sa ne angajeze (de asta eu n-am primit decat doua mailuri in 5 ani).

Pentru ca la inceput pornise ca cea mai buna solutie pentru angajati si angajatori de a se cunoaste mai bine, eu vin si intreb acum, la ce mai e folosit LinkedIn? Ca vad in ultima perioada doar spam cu evenimente de dezvoltare personala.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “LinkedIn in romana

 1. LinkedIn il folosesc destul de des, pentru a intra in contact cu persoane cheie din firmele pentru care intentionez sa lucrez.

  La un moment dat am cumparat un gadget care avea un mic defect de fabricatie si am intrat in legatura cu directorul pe partea de development HW, spunandu-i de problema mea. Omul mi-a multumit, pt. ca niciunul din subordonati nu observase problema pe care i-o adusesem eu la cunostinta.

  Sunt multe alte utilitati ale LinkedIn-ului: poti cauta persoane cheie intr-o firma, poti cauta oameni dupa specializari, romani in diverse firme din strainatate, job-uri, poti vedea update-uri din lumea business etc… sau, poti cauta oameni cu specializarea ta intr-o tara straina (poti cere pana si feedback intern de la un angajat al unei firme).

  Il recomand cu incredere, mai ales ca e FREE!

  1. @RBoy: Eu zic mai degraba ca e invers. Nimeni din afara nu se uita dupa profilul tau in Romana, cum nici angajatorii nu cauta dupa termeni specifici job-ului tau in limba romana.

 2. E super tare ca a aparut si i romana… Vroiam sa-mi fac de mult un cont da nu stiu de ce nu l-am facut. Acu marcar am o motivatie mai mare.

  Din cate stiu eu este un fel de facebook ceva mai profesionist pentru firme oameni de afaceri… Este un mediu mult mai serios si unde poti gasi oameni cu aceleasi interese profesionale ca si tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.