home to blog Liga 1 Realitatea

Liga 1 Realitatea

De vineri Realitatea TV a devenit partener al Ligii 1 de fotbal, drept urmare pentru urmatorii 5 ani de zile, liga 1 de fotbal se va numi Liga 1 Realitatea. realitatea.net

Antena1 si RDS, care au in prezent drepturile de difuzare a ligii 1 pe televizor, vor fi obligate sa difuzeze la inceputul fiecarei reprize un spot publicitar pentru Realitatea TV. Mai mult, vor trebui sa anunte de 4 ori pe meci numele “Liga 1 Realitatea”.

Iar asta e pentru prima data cand un post de televiziune isi poate face reclama pe emisia altui post TV. Asta in conditiile in care cele doua posturi de televiziune nu fac parte din acelasi grup media.

Oh, da … va fi o vara calda si mult soare.

28 thoughts on “Liga 1 Realitatea

  1. Serie A se cheama oficial Serie A TIM, astia fiind operatori de tel mobila. Premier league e barclays premier league.
    Intr-adevar in Romania va fi Realitatea dar atata timp cat banu dicteaza, nu vad problema… Asta nu e o chestie tipic romaneasca. Tipic romanesc ar fi fost sa castige pe blat…

  2. Darius, calm tata, de Barclays Premier League ai auzit? Sau poate Ligue 1 Orange? Sa zic si de Serie A TIM? Se poarta si la case mai mari.

  3. desteapta chestia. daca tot nu au reusit sa castige drepturile de televizare ale ligii, macar sa fie prezenti in acest sport ca brand. sunt curios, cat a costat. numai bine.

  4. uau, ce realizare! asa cum in prezent numele oficial este ‘Divizia A Burger’. si intr-adeeeevar toata lumea numai asa ii spune.

  5. Pretul de 108 milioane a fost platit de Antena 1 + RCS pentru drepturile de difuzare, cit a platit Realitatea pentru “parteneriat” nu se stie.

    Antena 1 si RCS care au platit 108 milioane cum se numesc daca nu parteneri oficiali ? Ce este “mai partener” la Realitatea de au fost pusi in nume ? Daca era un alt brand, de ciorapi bere sau orice altceva, nu televiziune era digerabil, dar asa mi se pare o mare magarie, care a venit dupa ce s-au vandut drepturile de difuzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.