home to blog Liga 1 Realitatea

Liga 1 Realitatea

De vineri Realitatea TV a devenit partener al Ligii 1 de fotbal, drept urmare pentru urmatorii 5 ani de zile, liga 1 de fotbal se va numi Liga 1 Realitatea. realitatea.net

Antena1 si RDS, care au in prezent drepturile de difuzare a ligii 1 pe televizor, vor fi obligate sa difuzeze la inceputul fiecarei reprize un spot publicitar pentru Realitatea TV. Mai mult, vor trebui sa anunte de 4 ori pe meci numele “Liga 1 Realitatea”.

Iar asta e pentru prima data cand un post de televiziune isi poate face reclama pe emisia altui post TV. Asta in conditiile in care cele doua posturi de televiziune nu fac parte din acelasi grup media.

Oh, da … va fi o vara calda si mult soare.

28 thoughts on “Liga 1 Realitatea

  1. Ziceam si eu de cat de aiurea poate sa fie treaba asta. Stiu ca banul conduce insa mi se pare o prostie. Doar no fi Realitatea vreun NBC regional…

  2. Suntem penibili. Am descoperit si noi de cativa ani ce inseamna publicitate si media si ne facem de rusine. Cum ii aia Liga I Burger? Cum ii aia Liga I Realitatea??

    Cum v-ar suna Premier League Reality? Primera Division Seat? Serie A Nastro Azzuro si asa mai departe. Bleah, tara lui Papura Voda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.