home to blog life sucks – live it

life sucks – live it

life sucks … live it …

🙂

adica … orice ar fi … trebuie sa mergi mai departe … si sa treci peste … pentru ca oricat de rau ar fi acum … poate sa fie mai bine .. si sa si treaca … important e sa vezi ce e in spatele urmatoarei usi.

Pentru Taniutza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “life sucks – live it

  1. “Life sucks”…neah…Cum dam peste o dezamagire,cum viata e de vina si “sucks”,cum suntem happy,cum viata e roz bombon in picatele…Viata e viata si atat..cu bune si rele,cu lacrimi si zambete…Eu cred in Destin…cred ca indiferent pe ce cale o iei,tot acolo unde trebuie ..ajungi.De tine insa depinde calea aleasa…poti merge pe ghimpi sau pe petale,din pacate insa,intelepciunea e greu de dobandit si prea putini se nasc intelepti.Dezamagirea e direct proportionala cu asteptarile fiecaruia,cu sperantele…pe de alta parte insa,fara speranta,viata nu prea are sens…Trebuie gasit un anumit echilibru,nu sa speri la cai verzi pe pereti …
    Nu e important sa vezi ce e in spatele urmatoarei usi,ci sa ai cel putin curiozitatea de a VREA sa deschizi urmatoarea usa si sa nu fii las…
    Well,eu am alt principiu…”Life’s a Bicth and so am I”

  2. aici se poate adauga “statusul” de pe messenger al unui prieten:..originalul era ceva de genu’..:”life’s not fair.kill yourself or get over it!”..dar,adaptandu-l la situatia data,crek e mai bine sa zicem:”life suck.kill yourself or get over it!” …dar…hai sa fim putin mai optimisti si sa zicem “zambeste!!!!………………………………………maine va fi mai rau!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: