home to blog LG G Flex 2 vine in Romania la Vodafone (P)

LG G Flex 2 vine in Romania la Vodafone (P)

LG G Flex e telefonul care a isterizat comunitatea de online la vremea lansarii sale. Acum vine in Romania, versiunea LG G Flex 2, la Vodafone.  Si daca vreti sa va zic cat de dorit este, pe pagina Vodafone mi-a zis ca inca 40 de persoane urmaresc acest produs.

Si de ce n-ar fi dorit. E primul telefon cu  procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810. (Quad-core 1.5GHz + Quad-core 2GHz la 64 de biti). Are ecran Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci.

LG G Flex 2 este disponibil la pre-comanda online, prin Call Center, in reteaua de magazine proprii Vodafone sau ale partenerilor, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus).

Utilizatorii care vor achizitiona noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD de 16 Gb Kingston. In plus, toti utilizatorii care inregistreaza o pre-comanda pentru smartphone-ul LG G Flex2, in perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, si o carcasa speciala.

 

Stiti sper ca LG G Flex 2 are ecranul curbat si ca este dotat cu o tehnologie de auto-reparare, ce poate corecta zgarieturile superficiale in cateva secunde.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “LG G Flex 2 vine in Romania la Vodafone (P)

  1. Ador telefonul asta,e genial si original, forma eleganta, display mare, piese performante. Ce ai putea vrea mai mult de la telefonul asta? Poate un pret mai mititel :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.