home to blog Let’s DO IT Romania!

Let’s DO IT Romania!

La inceput a fost asta:

Acum si in Romania se va intampla asa ceva. Momentan sunt la inceput. Au pornit site-ul, se apuca sa se adune, sa realizeze proiectul si sa identifice locurile pline de gunoi din tara.
Ce urmeaza sa facem?! Urmeaza sa mergem sa strangem gunoiul si sa responsabilizam lumea. Aici e nevoie de implicare. Trebuie sa ne implicam. De ce altii au putut si noi nu?

Si sper ca in actiunea asta sa fie oameni mai destepti decat ultramega organizatiile noastre de protejare a deltei, a padurilor si a mai mult verde care doar iau niste bani si nu fac nimic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Let’s DO IT Romania!

  1. as vrea si eu 😀 …astept si vreau sa ma informez mai mult. Pare mai misto decat celelalte care functioneza un timp si dupa aceea ii auzi cu tot felul de scuze si tu ramai ca prostu-n ploaie

  2. cat mai repede cu atat mai bine, sper doar sa fie facuta de oameni inteligenti. o sa particip si eu mai ales ca sunt student la stiinta mediului. let’s do it!!!

  3. Si iata, la cate comentarii sunt, oglinda poporului roman. Atat de mare este interesul. Banuiesc ca daca era o stire de caracter monden, un scandal ceva, comentau 100 de persoane. Cand e vorba de facut treaba, fug toti ca iepurii. Mai am sperante totusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: