home to blog Legislatie rutiera, cine avea prioritate

Legislatie rutiera, cine avea prioritate

Se da o masina de politie cu radar, care vrea sa intre intr-o intersectie aiurea. Nu ocoleste centrul imaginar si intra intr-un sarman care are o masina la fel ca aia din reclama la asigurari. Acum cine e vinovat?

Va zic eu, baiatul ala cu masina rosie, pentru ca a avut ghinionul de a fi pe drum in fata masinii de politie. Pentru ca desi nu se vede in poza, politia cu siguranta avea semnalele acustice in functiune si era in drum spre o interventie grava si urgenta. Totusi sa observam traficul infernal din aceasta localitate, locul, momentul, spatiul. Poza este pe pagina de Facebook a orasului Darabani. Si cred ca asta trebuie sa serveasca drept exemplu: nu le lua moldovenilor loganuri MCV ca dau cu ele in toti.

32 thoughts on “Legislatie rutiera, cine avea prioritate

  1. Stiti ce ma intriga pe mine cel mai tare? Hai sa va zic: toti cei care comenteaza prin balarii pe aici cred ca au permis? Cum p#^@ mea l-ati luat mah? Cu piedone la Pitesti?

  2. Ce nu veti intelege niciodata voi, unii bloggeri populari, este ca aveti o responsabilitate sociala si ca nu ar trebuie sa va permiteti luxul de a generaliza eronat. Multa lume citeste ce scrieti voi, deci nu puteti scrie chiar ce va tuna.

    Iar deosebirea intre tine si moldovenii aia este ca ei sunt cu vaca in Moldova, pe cand tu esti cu vaca pe Magheru. Dar tot vaca se cheama.

  3. Am un prieten care a facut accident cu ambulanta si ei sustineau ca erau cu semnalele pornite ca cica transportau sange. Dar nu au putut demonstra ca fac asta pt ca nu aveau foaie de transport. si a fost vina lor. Deci cred ca politia trebuie sa demonstreze intr-un fel urgenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: