home to blog Leapsa lui Bodu

Leapsa lui Bodu

Bodu, il stiti, ala care nu stie sa calculeze la 100% cu Turcescu, candideaza undeva la primarie. Asa ca intra pe net, baga o leapsa pentru bloggeri, cum se poate rezolva problema ghettourilor din Ferentari si Rahova.

Pentru ca am stat acolo, se poate rezolva simplu prin doua metode.

1. Le faci Mall il pazesti bine si toata lumea se civilizeaza. (cat se poate civiliza cineva la un mall, pentru ca asta e culturizarea romaniei astazi)
2.  Demolezi zona si ii pui sa o reconstruiasca singuri, cu materiale de constructie sponsorizate. Daca incearca sa le vanda sa fie paziti.

Am putea intari politia acolo, sa schimbam regulile, am putea izola zona, dar nu va avea nici un efect. Oamenilor trebuie sa le dai conditii si facilitati, nu reguli si politie. Oamenii trebuie educati si invatati cum sa faca ceva. De asemenea au nevoie si de un conducator ferm care sa le explice unele sau altele. Eventual un Becali sa le plateasca facturile si un altul care sa ii bata si sa ii trimita la munca.

8 thoughts on “Leapsa lui Bodu

  1. daca mai vad ca apare un mall, jur ca/l detonez. da ce suntem domne, shopping country!parcurile le vand, tara o vand, ceva bun nu stie nimeni sa faca.

  2. Pana si in localitatile mici si cu populatie cu bani putini s-a construit.Nu malluri,ci supermarketuri.magazinele si barurile sunt la tot pasul.

  3. eh lasa, ca mai chemam straini, sa vezi ce repede termina constructia.
    asa au terminat si otopeniul ,. cand a venit nixon, zona verde de la universitate cand a inceput summittul…

  4. I-am lasat un comment si lui Zoso. Da’ vad ca tu ai si primit leapsa. N-ai observat ce zice omu’ ?
    Nu conteaza cat de mare ai parul 🙂 Uhm… parul.. părul..? Macar e sincer :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.