home to blog Laserele, noua moda in sport

Laserele, noua moda in sport

Imi place cum pe stadioane pe langa petarde, fumigene si vuvuzelele care si-au pierdut din intensitate au aparut acum laserele. Bine, vuvuzelele n-au prins pentru ca nu au putut fi produse in numar suficient de mare si unora  li s-au parut a nu fi foarte igienice.

In schimb acum vedem cum laserele incep sa inlocuiasca si pocnitorile si scaunele rupte si fumigenele. Nu inlocuiesc insa semintele.

Partea nasoala e ca jucatorii sunt clar deranjati de laserele verzi si puternice. Partea buna e ca daca au voie in cluburi, iar romanii sunt performanti la asta, sunt deja obisnuiti cu lumina asta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Laserele, noua moda in sport

  1. bulgarii au fost si vor ramane o natie de spurcati…. vreau sa inteleg de ce ne striga tigani ? ne-au vazut cu fuste lungi , mustati de ajung pe obraz ori palarii negre si ciorapi albi la pantofi ? cred ca ei sunt mai tigani decat am avea noi tendinta si totusi ma mir ca nu se sesizeaza uefa in legatura cu laserele …. asta e cea mai mare magarie parerea mea

  2. Problema este ca securitatea de pe stadioane, desi este asigurata de firme “specializate”, nu este la cel mai inalt nivel de calitate, asta datorita fie nivelului de pregatire al agentilor care controleaza spectatorii (care unii spectatori sunt agresivi, si aproape iritati ca sunt controlat atat de amanuntit cum ar trebui), fie ca licitatiile care se fac pentru astfel de obiective (stadioane, competitii sportive) se fac “made in RO”, si asta stim cu toti ce inseamna.
    In rest despre mentalitatea spectatorilor care nu vin la un meci, ci sa faca circ…nu are rost sa mai discutam…echipa favorita o poti incuraja si altfel…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: