home to blog Lasati-i sa plece !

Lasati-i sa plece !

Azi toata dimineata am auzit tot soiul de telefoane la Radio21 cum ca sa nu plece Morar, sa nu plece Buzdugan, ca o sa fie dor de ei etc. Mai … e ceva normal, si carcotasii au facut la fel, au fost la radio, dupa care au plecat la alt radio si s-au ramolit, s-au ingrasat si au inceput sa aiba glume rasuflate.

Asa si cu astia 2, au devenit vedete, au ajuns in varf, vor mai mult, lasati-i sa faca asta. Precedentul a fost deja creat, iar noi nu avem decat sa urmarim daca se intampla si cum se intampla.

Pana una alta daca ei pleaca de la Radio21 sunt numai lucruri bune de facut. Fac emisiuni superbe acum ca sunt la final si stiu ca li se rupe, pe langa asta ii lasa pe altii sa vina sa invete si sa devina si ei la fel de buni si de tari. Ia sa vedem daca-l auzim pe Teo la radio, sau orice comedian bun dimineata de la 7 la 10 🙂

7 thoughts on “Lasati-i sa plece !

 1. OFF TOPIC – pentru pitesteni 😉

  Medicii din SUA, veniţi de câteva săptămâni în Piteşti într-o misiune umanitară, denumită “Să redăm darul vederii”, au fost jefuiţi de 400 de perechi de ochelari, furtul, în valoare de câteva mii de dolari, fiind descoperit astazi, transmite NewsIn.

  BAFTALO !

 2. comedienii nu se formeaza la locul de munca precum strungarii 🙁
  tre’ sa ai ceva
  probabil s-au saturat si au incheiat un capitol
  vom vedea cu ce urmeaza faza

 3. Nu pot sa spun ca sunt de acord. Dar hai acum sa-i intelegem si pe ei. Daca nu sunt apreciati (eventual platiti destul) de ce sa stea la un radio de 2 lei ? Ascult R21 dar si EFM. Si Efm ii face de departe. Oricand. Oriunde. My 2c.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.