home to blog Las Fierbinti, succes garantat

Las Fierbinti, succes garantat

Marti cand am vazut eu primul episod din serial n-am prea avut ce sa comentez. Am ras mult, m-am tavalit pe jos, am ramas blocat de niste replici, am intalnit satul romanesc asa cum e el. Cu bune si cu rele. Azi aflu ca episodul de aseara a facut super rating. Ceea ce e si normal. Multi sunt de la tara veniti la oras, multi inca sunt la tara, iar serialul a avut parte de o promovare ca la carte, asa cum scrie in manual. S-a respectat regula, iata succesul. Vorba lui Pavel: Ia de aici!

In alta ordine de idei, mi-au placut foarte mult cadrele, lumina si imaginile.

Ah, sa va zic un singur secret. Aseara a fost primul episod din prima serie din cele 4, pana in prezent. Deci stiti si cat va dura.

As vrea insa sa vad pe post #lasfierbinti, ca sa stie lumea unde si cum si cand sa comenteze filmul in retelele de socializare.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Las Fierbinti, succes garantat

  1. După cum spuneam și la mine pe blog, satirizarea poporului respectiv traiului românesc pare să fie o rețetă de succes iar dacă actorii sunt potriviți (iar în cazul acesta sunt) poate ieși ceva frumos. Sunt de părere că va fi un real succes și mă bucur că nu va ține doar câteva săptămâni însă sper să nu o lălăiască prea mult căci s-ar pierde farmecul la un moment dat.

  2. Frumos filmat, chiar foarte.
    Lumina, jos palaria.
    Cadrele cu Margineanu (in caruta, in copac) de nota 10, Sper sa fie parte din serial pana la sfarsit
    Actorii, in special primaru’, faini.
    In concluzie, asteptam ep2 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.