home to blog Lansarea Windows 7 in limba romana

Lansarea Windows 7 in limba romana

La lansarea de la WTC Bucuresti s-au spus vorbe frumoase despre windows 7. Ce e de notat e faptul ca windows 7 a avut peste 100.000 de download-uri din Romania pentru versiunea de test, dar si ca 91% dintre cei care au downloadat au spus ca vor recomanda windows 7 altor prieteni.
As putea enumera acum toate abilitatile windows 7 date de catre producator, dar asta nu va fi de ajuns. Eu zic ca simpla folosire a lui te ajuta sa iti dai seama  in fiecare zi de cate chestii poate face in plus. Ca element de culoare daca un programator obisnuit cu XP si pentru care XP-ul era limita superioara de windows, a trecut pe windows 7 si se simte mai multumit de munca sa, inseama ca e bine.

Totusi eu nu cred ca ma pot obisnui cu windows-ul in limba romana, dar am cunoscut atatia altii care nu pot lucra cu alt sistem de operare care nu este in limba romana. Asta nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa cred ca se va dezvolta puternic sectorul informatic la noi. Si nu  numai, dar atat timp cat sunt atatia acasa cati vor sti sa foloseasca calculatorul, cineva va trebui sa le ofere ceva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Lansarea Windows 7 in limba romana

 1. Windows in limba romana….neahh :-j

  Despre windows 7, ce pot sa zic. De cand l-am instalat am fost fascinat de el.
  Plus ca are si virtual pc, daca chiar dau peste vreun program care sa nu mearga in windows 7.

 2. 1. 100.000 din 23 milioane nu inseamna nimic
  2. ce legatura au programatorii aici? sau pentru ei era articolul…?
  3. cat costa W7 ?

 3. joe, daca-l iei din Romania, e 7 milioane…

  daca-l iei de pe net, 3,5 milioane.

  asa suntem noi, astia din Romania, mai bogati si cu fete de fraieri

 4. Windows 7 este un SO bun, probabil cea mai reusit SO lansat pana acum (Win XP a devenit bun de abia dupa SP2). Ceea ce ma deranjeaza la Windows 7 este pretul, si nu pretul general ci pretul prin care romanii sunt luati de fraieri. In sua mi-am cumpara Win 7 Home Premium Upgrade cu 49$ … in romania cea mai ieftina varianta este versiune OEM care oricum costa aproape cat un salar minim. In sua pentru 49$ lucrez mai putin de 8 ore chiar si daca ai salariul minim. De asta si DOWNLOADAM TORENTIAL 🙂 pentru ca nu se ofera o alternativa decenta, ci un pret urias la niste salarii mizere. Cred ca foarte multi l-ar cumpara daca ar fi un pret procentual (SUA 1.000$ salar minim – 119$ win7 home pro oem, asadar in Romania 200$salar minim deci Win7 – 24$ )
  http://www.vaduva.ro/am-cumparat-windows-7-home-pro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.