home to blog La Ploiesti interzisul e facultativ

La Ploiesti interzisul e facultativ

Cum e vara afara si cad si frumos, centrul orasului Ploiesti se inchide circulatiei publice. Drept urmare, se face o strada la dreapta, pe care mergi spre gara, iar apoi spre Bucuresti. Strada asta a fost sistematizata acum cu sens unic.

Mergeam linistit pe ea, vedeam indicatorul ca este sens unic, tot veneau masini din fata. La un moment dat un politist oprea selectiv masini care intrau pe interzis pe strada. Bineinteles, colectiona carnete. L-am intrebat daca au voie sa intre pe strada. A zis ca nu si ca de aia le opreste. I-am zis ca atunci dau frontal in urmatoarea masina. Si m-am dus pe banda doi peste aia.

N-a iesit nimic, a iesit scandal. Atat. Scandal cu tigani, ca pentru ei e alta lege. Si un sarac politist de la rutiera, in Ploiesti, orasul unde toti se stiu cu toti, e degeaba acolo. Apropo, pustiulica ala care a luat masina la 16 ani si a lovit niste persoane prin centru a patit ceva?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “La Ploiesti interzisul e facultativ

 1. Adevărul e că în București toți șoferii circulă perfect regulamentar și de aceea doar victimele sunt vinovate că-s călcate pe treceri de pietoni, trotuare sau prin balcoane.

 2. In ploiesti toti se stiu cu toti? /:)
  Problema cu strada respectiva ar fi ca nu e sens unic tot timpul, ci doar in zilele cand se inchide bulevardul (sau ceva de genul). Iar indicatoarele nu sunt tocmai la vedere… Am facut scoala de soferi pe acolo si e una din zonele tricky.
  Ca legea nu se aplica la toti la fel e o alta problema, iar politistii din Ploiesti sunt vai de ei 🙂

 3. Este foarte ciudat cam tot ce se întâmplă în Ploiești. Sunt mutat acolo de vreo 5 luni așa că, pe lângă mirosul care te omoară mai sunt și semafoarele din sensul giratoriu, și multe altele.

  1. @zodrac: ai dreptate, la tine la țară de unde te-ai mutat tu, sensurile giratorii n-aveau miros.
   Piticule, nu mai bine te-ai abține tu de la porcării de genul ăsta? Nu de alta, dar sunt unii care ar avea de spus câte ceva despre jegul și jegurile din Pitești!

  2. @Ovidiu
   Arcul de Triumf, Aviatorilor… Ar fi ok daca s-ar scoate semafoarele aici?
   Nu mai face pe desteptul sa dai link cu definitia la sens giratoriu ca te umpli de penibil 🙂

   @waven
   Un singur sens giratoriu are in Ploiesti semafoare: la catedrala de la hale. Ma faci pe mine vedeta?:P

   1. daca tie ti se pare ca la Arcul de Triumf si la Aviatorilor ai de a face cu niste sensuri giratorii atunci nu stiu care dintre noi se umple de penibil.
    Nu orice chestie rotunda este minge de fotbal la fel cum nici o intersectie care are forma circulara nu poate fi numita sens giratoriu.

   2. si in Piata Mihai Viteazul exista giratoriu cu semafor 😉
    Semne pe Bobalna exista dupa fiecare intersectie aproape, cum vii de la Sud; problema e ca oamenii nu mai se uita dupa ele (interzis de Sambata orele X pana Duminica ora Y).

 4. Daca opreste circulatia in centru, va legati de cei care intra pe contrasens. Daca nu oprea circulatia in centru, faceati observatia ca de ce nu oprim si noi circulatia in centru ca in statele civilizate. Orice ai face, pentru romani nu e bine. Si daca ai intrat ca badaranu pe banda 2 sa te izbesti de ala, ce ai rezolvat? Ai dat dovada de vitejie? Roman tipic si tu

 5. Macar in Ploiesti se intampla un accident rutier odata la 2 luni spre deosebire de Bucuresti unde vad la 1 saptamana gen” persoana spulberata de un bmw pe zebra”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.