home to blog La Plajă, DivertiLand – aqua park in vestul Bucurestiului

La Plajă, DivertiLand – aqua park in vestul Bucurestiului

Am fost in seara asta, oarecum intamplator la “La Plajă”, noul aqualand care se va deschide in vestul Bucurestiului, in comuna Chiajna, in spatele Outletului Militari, pe Autostrada A1.

Cum se ajunge acolo, de la iesirea pe centura de pe DN1 (sau de la mine la munca la plaja), vedeti in materialul video urmator:

[da, era un eveniment si la Porsche, de aia oprisem, insa am ajuns prea tarziu, asa ca am dat doua scartz-uri in parcare si am mers mai departe].

Parcul acvatic la Plaja e destul de mare, cu o groaza de bazine, cu diverse tobogane prin care sa te dai cu colac sau fara, dar si cu primul (cred eu) tobogan cu care te dai cu plansa. Piesa de rezistenta este piscina cu valuri, care face valuri chiar sa te dai cu placa de surf putin sau sa inoti daca vrei.

Cum nu plecasem pregatit de baie, n-am intrat in apa, in schimb au fost acolo fetele si copii.

De fapt toata investitia asta e facuta de o familie, pe care o sa o vedeti in pozele de mai jos, care are foarte multi copii. De unde rezulta ca astia au vrut o piscina pentru copiii lor. Asa incat a iesit o piscina mult mai mare. De fapt, primarul din Chiajna, prezent la deschidere, afirma faptul ca asta e doar prima parte a investitiei si ca ce se vede acum se va acoperi, astfel incat sa ne putem bucura si iarna de aqua park la plaja, dar si ca tot parcul acvatic va dispune de vreo 5000 de metri patrati.

Preturile nu stiu daca sunt mari. Intrarea pleaca de la 40 de lei si am impresia ca va cam da dreptul la orice in parcul acvatic, nu de alta dar nu am gasit delimitatoare sau taxari diferite pentru oricare dintre elemente. Si aveti apa din plin, spatiu din plin sa va relaxati si tot ce va doriti. Plus parcare pazita de baietii de la BGS.

Eu zic ca va fi un succes. In primul rand pentru ca e aproape de oras, pentru ca are RATB care vine pana in centrul comercial, iar de acolo mai mergi 5 minute pe jos, dar si pentru ca va avea parte de transport gratuit cu microbuze in primele luni de cand se deschide.

Pentru public,  se deschide marti, 14 august, daca tin bine minte.

Divertiland – La Plaja – aqua park Militari – Chiajna

Vezi mai multe video din divertisment

9 thoughts on “La Plajă, DivertiLand – aqua park in vestul Bucurestiului

  1. Fam.cu copii din Pitesti.Drum usor de parcurs 110km la intrare in Buc.visavi de Carrefour. .ffff.multi bani pt. ce servicii ofera.ATENTIE adaos 0-300% la bautura si mancare.Organizare slaba care la sa de dorin tinand cont de preturile pe care le percep.sezlonguri si umbrele mult mai putine fata de nr. de persoane.trebuie sa te duci de dimineata acolo sa prinzi ceva.Paza BGS de cacat numai tarani retardati.Tiganii si cocalarii fac legea .daca vrei sa-ti cumperi ceva in primul rand iti trebuie rabdare si apoi bani cam 15-20min.daca vrei sa te dai pe tobogan iti trebuiesc 5min.sa faci rost de colac si 20-30 min. sa te dai . deci in concluzie evitai sa mergeti la sfarsitul saptamanii cand este full mai bine in zilele de luni-joi .am fost acolo nota 6-7

  2. experienta mea in 26.august 2012 in acest parc o gasiti pe blog-ul de mai jos
    badreviewsaregoodforbusiness.blogspot.ro/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: