home to blog La Palatul Cotroceni

La Palatul Cotroceni

Am fost in seara asta la Palatul Cotroceni. Am baut, am mancat, am fumat, am discutat problemele esentiale de securitate nationala si cele de politica externa. Si am facut cateva materiale video. Le veti vedea mai jos. Traian era un pic obosit, el a fost la mare azi, asa ca a preferat sa stea sa se uite la film.

—-

Palatul Cotroceni
Vezi mai multe video din Evenimente »

10 thoughts on “La Palatul Cotroceni

 1. Buna,Piticu!Eu nici prin intermediul televizorului n-am vizitat cotroceniul,desi cred ca mi-ar placea sa ma plimb intro gradina ca acolo si sa stau la umbra sub un copac,pentru ca ma dor picioarele si nu suport soarele.Deh,batranetile si bolile .
  Piticu,ma injuri daca te rog ceva?Vrei sa intri in acest blog http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/05/18/domine-deus/
  Si sa citesti ceva?Ce zici,ai putea sa ajuti si tu?Mai ales ca ai atatia cititori…
  Poate ca oamenii nu vor mai fi asa de indiferenti.Iti multumesc.Gabi.

 2. hahaha:) nu n-am stat la coada ca am ajuns dupa 10 seara, si m-am reintalnit cu prietenii de la SPP 🙂 cu care ma stiu de ceva timp 😛

 3. pitcule,
  daca vrei sa treci la video-blogging, te rugam sa exersezi un pic in oglinda si mai ales te rugam sa-ti rezolvi dintele ala de alta culoare care apare in “cadru” cind vorbesti. pe bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: