home to blog la ora 14:00

la ora 14:00

18.8 % votasera pana la ora 14. Din punctul meu de vedere asta e o prezenta extrem de slaba la vot. Ce e posibil din cauza vremii, din cauza ca ploaia te tine in casa decat sa te duci sa votezi.

Eh … poate se vor atinge 50% si poate va fi valid referendumul. Ca de nu … tot cum vor vrea politicienii vor face.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “la ora 14:00

  1. da, desi unii zic ca cinfrele sint mai mari ca-n 2004, si mie mi-e teama sa nu fie sub 50% pina la 20:00. s-apoi va veni geoana si va zice “pai, parlamentul a decis sa nu valideze votul. asa vrem noi, eu, vadim si cu voiculescu”.

  2. Cum? Vai!?!… Oleleu… Nu va fi prezenţa de 70% la vot, iar 120% dintre cei prezenţi să-l voteze pe Băselu’?…

    Mi se scurge o lacrimă pe obraz. Ăăă… nu. Era un pic de cafea.

    Pa pa, Băse

  3. Doro am votat in Pitesti mama!!!!….si hai sa iti o faza destul de naspa (pt mine): Tatal meu este mort din 1996…..si culmea culmilor….era pe listele electorale!!!!!!!….M-au apucat toti dracii din lume!!! pe bune!!!!…:((

    aaaa….am votat NU!!! (Si iubitul si mama la fel) … macar atata lucru!

  4. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul…. :(.. knd m-am enervat si am inceput sa fac urat la ei….m-a intrebat una daca vreau sa depun o contestatie….lol….am intrebat-o de la ce partid este…..doh!!! PSD (a venit raspunsul prompt al tipei)…idiots!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.