home to blog La Moscova, la Kaspersky acasa

La Moscova, la Kaspersky acasa

La finalul lui Ianuarie plec la Moscova ca sa vizitez laboratoarele Kaspersky sa cunosc lumea care face antivirusul asta, sa le pun intrebari si sa aflu cum se face un antivirus.

Invitatia  este facuta de Kaspersky Lab Romania pentru piticu.ro

Bun. Ma duc la Moscova deci, voi avea interviuri cu Eugene Kaspersky, Costin Raiu si Nikolay Grebennikov. Eu am atasat o lista de intrebari deja, dar sunt curios ce ati vrea voi sa aflati despre Kaspersky, despre antivirusi si despre industria asta a virusilor si a protectiei de pe internet. Fiti siguri ca voi adresa mai departe toate intrebarile voastre, indiferent daca sunt din partea presei sau a bloggerilor. Iar raspunsul il veti putea citi aici.

Pana una alta am o rugaminte. Imi poate imprumuta cineva o camera video HD de pe 28 ianuarie pana pe 31?  Mi-ar usura munca foarte mult, plus ca ar putea primi un banner pe piticu.ro 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “La Moscova, la Kaspersky acasa

    1. Foarte tare ca ai ocazia sa vizitezi Rusia, dupa ce te intorci spunene si noua dedesupturile care nu se vad ,despre poporul rus,inteligentii cu care o sa intrii in contact. succes si ochii mari ,urechile ciulite sa prinzi cit mai multe informatii despre virusi ,stii ca ceea ce ai in cap nimeni nu-ti poate lua. abia astept sa ne luminezi si pe noi,.

  1. Prietene, cat de nesimtit poti fi sa ceri o camera “imprumut”?.Pe cine vrei tu sa convingi ca nu esti un escroc amarat care vrea sa tepuiasca? Cine crezi tu ca ti-ar da o camera pe mana? …domnule reporter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: