home to blog La metrou

La metrou

Pentru cei care merg cu metroul mai rar, s-a pictat Gara de Nord. Statia de metrou are acum un nou look, parca mai putin murdar si mai prietenos. Drept urmare pe pereti avem desene placute cu ce tramvaie opreau in fata garii inainte, vederi vechi ale garii puse in vopsea pe mozaicul peretilor.

Am ajuns azi si la Obor. O statie de metrou care a fost inchisa vreme de cateva luni ca sa puna baietii niste bare de metal/beton care sa sustina tavanul, sa nu pice vreun tramvai 21 plin ochi inauntru. In rest nimic, doar au schimbat gresia de la intrare in metrou de aluneci pe ea, iar astfel statia a luat denumirea de statie la nivel european.
Sa ma intelegeti, la Obor nici macar n-au spalat peretii, doar au vopsit tavanul si asa uite ca au renovat statia de metrou. Dar, uite cum gardul spoit iti da aere de europenisme. Si totusi cand va fi gata pasajul rutier? Pun pariu ca la toamna va ploua inauntru la fel ca afara.

De admirat pasajul de la Bucur Obor, are semne pe jos cu atentie tramvai desi acesta nu circula, dar nu are cosuri de gunoi la intrarea sau iesirea de la metrou, cat nici macar la colturile trecerilor de pietoni. Si astfel multumim primariei sectorului 2 pentru grija pentru curatenie.

6 thoughts on “La metrou

  1. dap, cosurile sigur nu le-ai vazut tu… erau inca acolo azi dimineata, cand am coborat eu la metrou 😛

    cat despre tramvai, circula si ala – culmea, tocmai pana la obor :)… deocamdata.

    iar statia de metrou – ma rog, renovarea, nu intra in sarcina primariei, as far as my humble mind says. e treaba metrorex…

  2. Cateodata ma lasi masca! TU vrei mai intai sa circule tramvaiul si apoi sa amenajeze atentionarile, marcajele rutiere and so on? Uneori mi se pare ca esti nemultumit doar de dragul de a fi nemultumit. Adica fix fara motiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: