home to blog La mana Cartelului

La mana Cartelului

Cineva zicea ca in internetul din Romania sunt carteluri, organizatii care isi negociaza intre ele preturile de publicitate pentru castiguri maxime. Iar acestea fiind dovedite sau nu, n-avem decat sa inghitim in sec si sa tacem linistiti.

Ma dispera, ca si pe voi de altfel, atunci cand pagini intregi din internetul romanesc nu se incarca din cauza unor servere de publicitate proaste, hostate in afara, care crapa cand ti-e lumea mai draga.

Iar cum acum n-am pe cine sa injur ca nu mi se incarca core.ad20.net ca sa se vada corect pagina mea, si multe alte pagini, n-am decat sa ma plang de indivizii aia smecheri si ciudati care negociaza si fac legile in internetul romanesc.

Si ca sa fiu direct aici injur pe aia de la brat-online.ro, ad20.net, noprimetime.com, ads.softure.com. Am uitat pe cineva?

Desi asta poate fi si o masura de frauda sau o mana criminala. Sa pici serverul de publicitate ca sa nu mai mearga nici o pagina din internetul romanesc 🙂

3 thoughts on “La mana Cartelului

  1. Exact pentru asta folosesc cu succes adblockplus si sunt ‘addicted to firefox’.

    Cu exceptia momentelor cand site-ul respectiv chiar functioneaza prost, totul zburda la mine pe ecran. Oricum nu dau niciodata click pe ads si prefer sa caut pe net cand am nevoie de ceva.

    Singurul site ce nu este blocat este cel pentru Google adwords. E mic, decent si ai slabe sanse sa nu functioneze 🙂

  2. site-ul tau nu merge bine daca n-are scripturi de la brat-online.ro, ip.ro si altii ? nu de alta, da al meu vad merge si fara scripturi de la aia. in plus, adblock plus din firefox fixeaza tot, mai putin reclamele de le esal.ro care se pare ca-s bagate direct in pagina adlabam si nu printr-un script ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: