home to blog La loto e coada, nu la paine

La loto e coada, nu la paine

Am fost azi sa pun la loto. Am stat la coada sa le dau bani. Lumea intreba la ce e coada, la loto era, ca doar nu se dadeau cozonaci gratis. Si bineinteles lumea comenta, de cat de masluite sunt extragerile, ca se castiga pe relatii si nu pe noroc, dar toti stateau in frig ca sa depuna. Poate castiga ei numarul cel mare.

loto loto

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “La loto e coada, nu la paine

  1. Piticu, uite de aiai nu am jucat. Pentru ca nu sunt convins ca mecanismul din spatele extragerilor e kosher. 😀

  2. Mai oameni buni nu mai jucati pana cand in comisie nu vor fi introdusi cativa jucatori (peste zece) care sa fie si ei platiti ca si mafiotii care cica ne garanteaza corectitudinea extragerilor, lucru pe care mult mai palpabil si mult mai interesati l-ar face jucatorii la loto. Propun ca acestia fara de care tragerile sa NU aibe loc sub nici o forma sa fie schimbati din saptamana in saptamana! Treaba e simpla!!!!!!!!!! Frauda e cat se poate de vizibila!!!!!!!!!!! Nu e vorba de greutate sau de vreun marcaj al bilelor si nicidecum de programari!!!!! Treaba este cu mult mai simpla!!! Cei care au furnizat softul au furnizat si un cantar prin care bilele trebuie sa treaca toate si astfel se dovedeste ca ele apartin aceluiasi set(daca toate au trecut prin orificiile pe care le prezinta cantarul producatorului). In schimb bilele nu sunt cantarite cu cantarul producatorului ci cu un alt cantar! Sistemul automat al cantarului electronic al producatorului de recunoastere a setului de bile este setat de exemplu pe setul numarul1. Se introduc sase bile din setul numarul 1 care reprezinta varianta pe care calculatorul o da ca fiind nejucata!!!!!! Ulterior bilele unui alt set adica restul de 43 care nu vor iesi niciodata se amesteca cu cele sase bile care se doresc sa iasa castigatoare! Asa se explica existenta mai multor seturi de bile! Acest procedeu se face pt toate seturile existente pt a nu exista eventuale surprize! Asa se explica timpul care se scurge de la inchiderea urnelor pana la extragere! Oameni buni , in tara asta sunt multi care au cotizat rupandu-si de la gura si au fost ferm convinsi de indemnul celebru:”TREBUIE SA AVETI INCREDERE” – ceva psihologic! Nu mai jucati ci trageti-i la raspundere pentru banii furati asa cum trasi la raspundere suntem si noi daca furam o suma infima de la stat! Nu va cer sa credeti ceea ce am scris eu ci doar sa judecati in speranta ca v-am deschis NOI ORIZONTURI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.