home news La Iasi se ciocnesc tramvaiele

La Iasi se ciocnesc tramvaiele

Daca va mai intrebati ce se mai poate intampla in tara, uite ca oamenii de plictiseala au ajuns sa se alerge si sa se ciocneasca cu tramvaiele. Chestii care se intampla unde, daca nu la Iasi. Daca se intampla la Craiova, era grav .. si cum … aia nu furasera inca din tramvaiele alea tot? Partea proasta e ca au fost 6 oameni raniti. Dar, deh … hai sa ne alergam cu tramvaiele pe strazi sa vedem cata linie ferata avem, sau care tramvai ajunge primul in statie 🙂 🙂 🙂 .

Un articol frumusel, in Ziua de Iasi. Desi … se cam incurca in litere la final.

Linkul original …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “La Iasi se ciocnesc tramvaiele

  1. Transmit de la fata locului: 1. vatmanii si soferii de maxi taxi in iasi considera ca trasnporta cartofi si nu oameni. Am fost martor (eram in tramavai) la o cursa inedita: un tramvai vs maxi taxi circulau pe acelasi traseu si se jucau dea: cine ajunge primul in statie.
    2. Ziua de Iasi (sa nu se supere Visurat daca citeste) dar nu ti-ai ales cea mai buna sursa. Sunt acolo persoane care si la dap copy paste de pe mapa de prezentare gresesc..bafta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: