home to blog la GSP TV

la GSP TV

Aseara am fost alaturi de mult stimatul Chinezu (e din cauza carliontilor, nu poti sa ii zici simplu Chinezu, tre sa ii zici si ceva de parul ala misto sau de calitati) si cu Make la GSP TV sa vorbim in editia speciala a emisiunii Meciul Zilei despre diverse. Iar cum disera vor fi invitati doi fotbalisti din echipa artistilor, noi le-am facut incalzirea vorbind despre internet si fotbal, fotbal si internet, suporteri si fotbalisti.

De ce noi? Pentru ca in atatea scandaluri de genul cine s-a mai transferat unde, ce fotbalist ce gagica are, cine  ce pierdere a avut si atatea batai intre galeriile suporterilor, dar si atatea injuraturi pe stadioane, mai trebuie din cand in cand sa vina cineva care si sa spuna ca poate ar trebui sa vedem si altfel lucrurile.

Mai ales ce ne asteptam de la Echipa Nationala. Care echipa nationala? Acolo unde toti jucatorii care ajung primesc un Audi sau bere gratis si uita ca trebuie sa mai joace si fotbal?

6 thoughts on “la GSP TV

  1. Nu stiu daca ai mai avut tangente cu televiziunea dar imi place cum pui problema si comportamentul pe care il ai in emisiuni.Cred ca esti net superior prietenilor tai bloggeri.Chiar mi-a placut ce am vazut, net superior si fata de realizatorul emisiunii.Bravo si succes in noul an.

  2. E vorba de fotbal, sport, suporteri(care fie vorba intre noi, pot trai doar cu sistemul nervos central, nu au nevoie de creier) si de internet, e greu de stabilit vreo superioritate.

    1. De ce zici ca nu poti vorbi de superioritate? Mi-as dori sa intalnesc mai multi romani “gen” piticu.Nu stiu cum e omul in anturajul pe care il are sau ce apucaturi are dar mie imi place.Pe bune te ung la suflet oamenii astia.Eu abordez de putin timp blogul lui piticu si nu stiam cine e piticu.Apreciez efortul si munca oamenilor cinstiti general vorbind.Antonescu avea un slogan foarte interesant.Romania bunului simt.Piticu se incadreaza, sper sa inteleaga tot poporul ca asta e cheia.M-am saturat sa vad crize de personalitate, injuraturi pe strada, violenta.Decat sa-i dai un pumn la unu de ce sa nu te imprietenesti cu el?Decat sa scuipi o femeie in trafic de ce nu o inviti la o cafea.Decat sa iti arati degetul mijlociu in loc sa ridici mana sa ceri scuze.Mi-as dori sa vad schimbari majore in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.