home to blog La ce buni?

La ce buni?

Cred ca toti politistii din Bucuresti au plecat la mare. Nu de alta, dar la mare e concediu, iar daca nu e concediu e munca de tip concediu. Celalat motiv pentru care ar fi plecat politistii la mare e sa ii ajute pe cei care sunt deja acolo si nu se descurca cu numarul mare de turisti.

In schimb s-a trecut cu vederea de unde au plecat politistii. Nu cred ca au plecat numai din Bucuresti, dar orasul a ramas aiurea in tramvai, fara organizare si parca fara paza. De cateva zile vad intersectii blocate si un trafic infernal pentru ca nu e nici un politist in intersectie de care sa se sperie lumea.

Ba da sunt, imi cer scuze, sunt amplasati strategic in Piata Victoriei si la Universitate, unde stau si pescuiesc din cand in cand cate un sofer neatent care se trezeste cu ameda.

Iar aici sa ma gandesc la ce buni politistii aia daca stau dupa intersectie si pescuiesc soferi sa le dea amenda, iar in intersectie Dumnezeu cu mila, sau cine are claxon si tupeu mai mare se baga repede. Ceilalti trebuie sa il evite.

Nu stiu de ce, dar la mare e acelasi lucru. Tocmai ce am auzit ca in Mamaia se circula cu vreo 10 km/h, din cauza numarului mare de masini.

One thought on “La ce buni?

  1. La mare asa trebuie sa se circule, incet sa putem admira curvele din C-ta si Bucale, sa le dezbrcam cu privirea, nu ca ar fi imbracate.
    Politistii sunt adusi din toata tara prin rotatie, sa se bronzeze, ca nu toti au bani de concedii la mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.