home to blog La balet

La balet

Si nu oricum si nu oriunde, la Sala Palatului in seara asta, intr-o sala pe jumatate plina de oameni, dar plina de toate personalitatile publice importante din Romania. Am recunoscut in public politiceni, Rodica Culcer, prezentatori de stiri, dar si actori inclusiv pe Maia Morgenstern.

Baletul National Georgian ofera spectacole fulminate, in care prezinta atat tara cat si cultura lor, dar mai ales exprima emotia si tot ce are tara lor mai bun.

 

Iar acum eu ma intreb daca noi mai avem balet de stat. Daca noi mai avem opere din astea de arta incat sa ne laudam cu ele, sa mergem peste tari in concerte si spectacole. Avem?

9 thoughts on “La balet

  1. Prea putina promovare in general pentru evenimentele culturale. Poate de asta nici noi nu stim. Trist e cand vin alte natii sa ne traga de maneca despre artistii nostri si noi ne uitam senzationale.
    Ma bucur sa vad si tipul asta de postari la tine.

  2. intrebari:
    stai la bloc? daca stai la bloc ai incalzire de la radet? daca ai incalzire de la radet stii ca esti asistat si tu?

  3. In afara de Rodica Culcer…ce ” politician ” ai mai vazut ?In afara de Maia Morgenstain ce alt actor ai mai vazut ?In public evident ca-n mintea ta…putea fi tot parlamentu-n sala!Cat despre ” public”…aia reprezentau Rromania…aia aveau bani pentru bilete…ceilalti { 15 milioane ai zis ?}fiind ” asistati sociali” nu-si permiteau costul biletului de intrare…daca afla ANAF-ul ca au dat banii pe un spectacol…le taia ajutoarele sociale precis!Ai si tu grija…mai ales daca stai ” la bloc” …nu de alta dar si tu tot asistat social te numesti …de vreme ce primaria iti plateste …factura reala la …RADET…ai grija mca daca te afla cineva dai de dracu: te pune Blejnar de returnezi ..si din urma gologani!!!

  4. Noi? Nu, nu avem. Noi pierdem si lotul national de gimnastica care a adus medalii si a pus Romania pe harta. Balet? Ha! noi avem Guta, Copilu’Minune si alti colorati cae merg peste hotare si se prezinta drept romani si in loc de balerine avem pirande care dau din gelatina si multe alte exemple negative pe care nu le mai scriu ca trebuie sa ma intorc la lucru.

  5. avem, dom’le! sunt niste spectacole minunate la Opera, iar salile sunt pline. chiar si la cele de copii (sau poate mai ales ele). 🙂

  6. Bineinteles ca avem balet la noi in tara. Avem o companie de balet mult mai buna, in comparatie cu alte companii de afara, care au succes la noi in tara, doar pentru ca vin de afara. Intrebarea din finalul materialului ar fi trebuit pusa dupa o mica documentare sau un bilet cumparat la Opera. O zi buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: